'Sorgun'da yaşamak' konulu konferans düzenlendi

'Sorgun'da yaşamak' konulu konferans düzenlendi

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından Sorgun Meslek Yüksekokulu Tanıtım Kulübü organizasyonuyla 'Sorgun'da Yaşamak' konulu konferans düzenlendi.

Sorgun MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen ve konuşmacı olarak Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in katıldığı konferansa Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Suat Gözübüyük, Sorgun MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Sert, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferans öncesi Sorgun Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Sorgun MYO Tanıtım Kulübü Akademik Danışmanı Durmuş Seçkin Bunarcıoğlu, kulüp faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Karacabey'in çizmiş olduğu şehirle bütünleşen üniversite vizyonunu gerçekleştirmek amacıyla böyle bir program düzenlediklerinin altını çizen Bunarcıoğlu, katılımlarından ve desteklerinden dolayı Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e teşekkür etti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de konferansta yaptığı konuşmada ilçenin önemine değindi. Şimşek, konuşmasında Anadolu'nun bağrında Yozgat'ın tam ortasında bulunan Sorgun ilçesinin ekonomik, sosyal ve kültürel özelliklerinden bahsetti. Sorgun ilçesini daha yaşanılabilir bir ilçe konumuna ulaştırmak adına çalışmalar yaptıklarını belirten Şimşek, 2004 yılından bu yana insan merkezli bir belediyecilik anlayışı çerçevesinde eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlere hız verdiklerini ifade etti.

Sorgun'da yüksekokulun bir özlem olduğuna dikkat çeken Şimşek, böyle bir özlemin hayata geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Konferansın sonunda İlçe Kaymakamı Ali Arslantaş üniversite adına Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e teşekkür plaketi takdim etti. Program düzenlenen kokteylin ardından sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber 'Sorgun'da yaşamak' konulu konferans düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER