Sosyal Market sevindiriyor

Sosyal Market sevindiriyor

Tarsus Belediyesi, 'Sosyal Market' kapsamında Kulak, Yeşiltepe ve Atalar Mahallesi'nde ilköğretim okulunda okuyan ihtiyaç sahibi 24 öğrenciye giyecek yardımı yaptı.

Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi ile Türkiye Kızılay Derneği Tarsus Şubesi'nin ortaklaşa yürüttüğü 5 Şubat 2015'te hizmete açılan Sosyal Market, açıldığı günden itibaren tespit edilen kişilerin ihtiyaçlarını gideriyor. Öğrencileri kendi elleri ile giydiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, öğrencilerle sohbet etti. Belediye tarafından hazırlanan yaş pastayı öğrencilerle birlikte kesen Belediye Başkanı Şevket Can, öğrencilere kıyafet seçme konusunda da yardımcı oldu.

Sosyal Market Projesi sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Başkan Can, yardıma muhtaç insanların buradan ihtiyacı olan giyim malzemesini alabildiklerini ifade etti. Başkan Can, "Tespit edilen aileler evlerinden belediye araçları ile alınıp Sosyal Market'e getirilerek markette bulunan giyim eşyalarının dağıtımı yapılıyor. İhtiyaçlarını alan aileler tekrar araçla evlerine bırakılıyor. Gelen ihtiyaç sahiplerinin kendilerine ve aile bireylerine ihtiyaçları doğrultusunda birer parça giyim malzemesi dağıtımı yapılmaya devam edilecektir. Yine bu doğrultuda ilçemizde faaliyet gösteren okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızı da okullarından alarak Sosyal Market'te giydirip tekrar okullarına bırakacağız. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk bizi de mutlu ediyor." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Sosyal Market sevindiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER