Sosyal medyada gündem olan video

Tutuklu Başkomiser Mehmet Akif Üner "Biz bu devletin namusunu kurtardık. İranlı bir şarlatan kimini iki ayakkabı kutusuyla, kimisini beş ayakkabı kutusuyla, kimini birkaç tane çikolata kutusuyla satın alıyor arkadaşlar. Bunu görüyoruz operasyon yapıyoruz. Bunun adı darbe oluyor" demişti.

Sosyal medyada gündem olan video

İran asıllı işadamı Rıza Sarraf, ABD'nin Miami kentinde tutuklandı. Akıllara ise  "17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu"  kapsamında operasyonu gerçekleştiren emniyet müdürlerinin açıklamaları ve yaşananlar geldi. Dönemin İstanbul Mali Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ve Mali Şube Eski Başkomiseri Mehmet Akif  Üner birçok defa gözaltına alınıp serbest bırakılmış, en son olarak operasyonun yıldönümü olan 17 Aralık 2015'te tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'ne gönderilen  Başkomiser Mehmet Akif  Üner 4 Eylül 2014'te  gözaltına alınıp serbest bırakılması sonrası "Biz bu devletin namusunu kurtardık" demişti. İşte o video;

Başkomiser Mehmet Akif  Üner "Biz bu devletin namusunu kurtardık. Neden diyecekseniz, İranlı bir şarlatan kimini iki ayakkabı kutusuyla, kimisini beş ayakkabı kutusuyla, kimini birkaç tane çikolata kutusuyla satın alıyor arkadaşlar. Bunu görüyoruz operasyon yapıyoruz. Bunun adı darbe oluyor. Bu kadar açık ve net, devletin namusunu kurtardığımıza inanıyorum. Ve şu anda intikam amacıyla gözaltına alındım serbest bırakıldım. Savcı beye dedim ki beni serbest bırakma eğer ben darbe yaptıysam bırakma. Ama tekrar söylüyorum kimsenin başını öne eğdirecek bir şey yapmadım. Yine olsa yine yaparız. Bir beş sene on sene sonra bugünün tetikçileri bunların arkasındaki güçlerin bu arkamızdaki adalet sarayında yargılanacaklarına hep beraber şahit olacağız" demişti.
<< Önceki Haber Sosyal medyada gündem olan video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER