Sosyal medyanın gündemine oturdu: Başsağlığı dileyemiyorlar korkudan
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Haziran 26 2021
Ankara'da yapılan bir sokak röportajında ülkenin geldiği duruma isyan eden yurttaşın videosu sosyal medyada gündem oldu.
Ankara’da sokakta röportaj veren vatandaş ülkenin geldiği noktaya dikkat çekerek isyan etti.
"Türkiye bu hale gelecek bir ülke değildi" diyen yurttaş, "Bunun HDP'si, MHP'si, CHP'si, İYİ Parti'si, AKP'si yok! AKP'de de orada da, burada da insan olan, vicdanı olan bir vatandaş çıksın geçen onu konuşuyoruz savcı mısın yoksa bir şeyleri savan adam mısın? Gözünü seveyim ya! Ülkenin düştüğü duruma bakın ya." tepkisinde bulundu.
Muhabirin "Nasıl mücadele edebiliriz bu adaletsizlikle?" sorusuna ise HDP İzmir il binasında öldürülen Deniz Poyraz'ı hatılatarak "Toplum olarak bir olmak zorundayız, birlik olmak zorundayız. Halen insanlar o gencecik kız için başsağlığı dileyemiyorlar korkudan. Var mı bunun ötesi? Gencecik kız için başsağlığı dileyemiyorlar. Neden? HDP mi? Alma Meclis'e Meclis'e almışsın bitmiş artık. Şu anda HDP, AK Parti ile ben seninle ortağım, Cumhur İttifakı'na giriyorum dese AK Parti en başta tamam diyecek adamdır. Bitti ya böyle bir dünya yok!" ifadeleriyle yanıt verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







