Şota'dan acı intikam!

Trabzonspor'da yaşanan Onur Kıvrak - Süleyman Hurma gerginliğinin ardından kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’a sosyal medyadan destek veren 4 oyuncuyu Rabotnicki maçında ilk 11’e almadı.

Şota'dan acı intikam!

Trabzonspor’un Rabotnicki ile oynayacağı avrupa ligi 3. ön eleme turu maçı öncesinde Teknik direktör Şota Arveladze büyük bir sürprize imza attı. Kaptan Onur Kıvrak ile Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan tartışma Bordo-Mavili camiada şok etkisi yaparken, krizin boyutları Rabotnicki maçına da yansıdı.



Uğur Demirok, Instagram hesabından Onur Kıvrak ile yan yana çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.


Şota Arveladze, sosyal medyadan kaptanlarına destek veren oyuncular Erkan Zengin, Aytaç Kara, Uğur Demirok ve kaleci İbrahim Demir’i ilk 11’e almayarak bir anlamda takım arkadaşlarına destek veren futbolcuları da cezalandırmış oldu.

ŞOTA 81 DAKİKA DAYANABİLDİ!
Özellikle Onur’un yokluğunda kalede olmasına kesin gözüyle bakılan İbrahim Demir’in yerine 19 yaşında ve A takım ile sadece 1 maç tecrübesi olan Uğurcan Çakır’ın ilk 11’de olması büyük şaşkınlık yarattı. Ancak teknik direktör Şota Arveladze, bu kararına 81 dakika dayanabildi ve Erkan Zengin’i oyuna dahil etti.


Trabzonlu yıldızlar, Onur Kıvrak’a sosyal medyadan verdikleri desteğin bedelini yedek kalarak ödediler.




Aytaç Kara, Onur Kıvrak ile yan yana çekilmiş fotoğrafın üstündeki yazı bölümünü 'yorumsuz' bıraktı.

<< Önceki Haber Şota'dan acı intikam! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER