Şota'nın gönderilişinde şok gerçek

Trabzonspor'da görevine son verilen Şota Arveladze'nin görevine başarısız sonuçlar nedeniyle son verildiği zannedilirken gerçek çok başkaydı. Yenilen bir yemek Gürcü teknik adamın ipini çekti.

Şota'nın gönderilişinde şok gerçek

Trabzonspor’da beklenen gelişme dün yaşandı ve Şota Arveladze ile yollar resmen ayrıldı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından başta yerel basın olmak üzere şehirde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gürcü futbol adamının görevine son verildiği bordo mavililerin resmi internet sitesinden duyuruldu. Ancak gerçek çok başkaydı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Şota’nın görevine kötü gidiş nedeniyle değil, muhalifler ile yemek yediği için son verdi. Burada da ciddi bir yanlış anlaşılma vardı.



HACIOSMANOĞLU YANLIŞ ANLAMIŞ

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalefet eden kanatta bulunan eski başkan Faruk Özak, Şota Arveladze ile bir yemek yemek istedi. 
Şota daveti kabul etti ancak yemeğe kendisi yerine ikiz kardeşi Arçil’i gönderdi. Bu yemekten haberdar olan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yemek yiyenin Şota olduğunu düşünerek görevine son verdi. Yani Şota art arda alınan kötü sonuçların değil ikiz kardeşinin kurbanı oldu.

132 GÜN KALDI, 15 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Şota Arveladze, bordo mavililerde görevde kaldığı 132 günde 15 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 6 mağlubiyet 3 beraberlik 6 galibiyet alan Gürcü teknik direktör, ligde sadece 14 puan toplayabildi.

Tek yumurta ikizleri olan Arçil (solda) ve Şota Arveladze kardeşler sık sık karıştırılıyor!

200 BİN EURO FESİH BEDELİ ÖDENECEK

Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yaptığı açıklamada Şota Arveladze'ye sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin Euro ödeneceğini bildirdi.

<< Önceki Haber Şota'nın gönderilişinde şok gerçek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER