Söylerse yer yerinden oynarmış!

Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış sosyal medya hesabında ilginç sözler sarf etti: "Peyderpey gelecek merak etmeyin. Çok doldum."

Ekrem İmamoğlu'nun Egemen Bağış şaşkınlığı!

Avrupa Birliği (AB) eski bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış sosyal medyada ilginç bir çıkışta bulundu.

Beyhan Bağış, Instagram hesabında eşi ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşırken, “Söyleyecek çok söz var, ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar." ifadelerini kullandı. 

O SÖZLERİN DEVAMI GELECEK Mİ?

"Peyderpey gelecek merak etmeyin. Çok doldum. Çok yoruldum artık insanlardan, insancıklardan..." diyen Bağış, "Kullanandan, kullandırtandan çok yoruldum... En çok da kendime kızdım... Naif olmanın bile sınırı olmalı." dedi.

Beyhan Bağış, "Anatoli" isimli ev dekorasyon şirketi ile ticarete atılmıştı.

Beyhan Bağış’ın “Kullanandan, kullandırtandan...” ifadeleri ile kimleri ima ettiği ise bilinmiyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Egemen Bağış'ı Çekya'ya büyükelçi olarak tayin ettiği, kararnamenin henüz yayımlanmadığı iddia edilmişti. 

Egemen-Beyhan Bağış çifti (sağda), Reza Zarrab ve Ebru Gündeş çiftinin davetlerini kaçırmıyordu.

ÇİKOLATA KUTULARINDA RÜŞVET

17/25 Aralık 2013 yolsuzluk soruşturmalarında Egemen Bağış'ın İranlı Reza Zarrab'dan çikolata kutularından milyonlarca dolar rüşvet aldığı ortaya çıkmıştı. 

Bağış ile birlikte soruşturmada ismi geçen ve kabinede görev yapan Erdoğan Bayraktar, Zafer Çağlayan ve Muammer Güler istifa etmişti. 

BAKARA SÛRESİ İLE ALAY ETMİŞTİ

Bağış'ın internete sızan telefon tapesinde dönemin Hürriyet Ankara temsilcisi Metehan Demir ile yaptığı telefon görüşmesinde Kur'an-ı Kerîm'deki Bakara Sûresi ile alay ettiği sözler infiale sebep olmuştu.

"Bu Bakara iyi ya!" diyen Demir'e Bağış kahkahalar eşliğinde, "Her Cuma bir ayet sallıyorum. Oradan bir tane salla gitsin! Makara iyi!" diye cevap vermişti.
<< Önceki Haber Söylerse yer yerinden oynarmış! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER