Soylu'dan İmamoğlu'na tehdit!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretini hedef alarak tehditkâr ifadeler kullandı: "İşini yap, başımızın üzerinde yerin var, ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net."

SHABER3.COM

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır’da görevden alınan belediye başkanı Selçuk Mızraklı’yla görüşmesi ve kayyım atanmasını eleştirmesine tepki gösterirken kendisini de görevden alma imasında bulundu.

İmamoğlu'nun belediye başkanlarının görevden alınmasına ilişkin yaptığı, "Görevden alınanlar hakkında kesinleşmiş hüküm yok." ifadelerine karşılık Soylu, "Kesinleşmiş hükmü yok diye bizi eleştirirken, kendileri dönüyorlar, bunların masumiyetine, terörle ilişiği olmadığına hüküm verebiliyorlar. Yahu sen hâkim misin? Belediye başkanısın." şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU'NA "CAHİL HADDİNİ BİL" DEDİ

Soylu sözlerine şöyle devam etti: "Cahil, haddini bil. Buradan tekrar söylüyorum, bu memleket 40 yıldır bu terör örgütüyle meşgul. Bükmüşüz, bir noktaya getirmişiz, tekrar buna kuvvet vermek, güç vermek senin ne haddine? Kimse kusura bakmasın. Bugün Diyarbakır'da halay çekenlerin, evlatlarımız şehit edilirken, o eylemler yapılırken gıkları çıkmadı."

SOYLU'DAN TEHDİT: BAŞKA İŞLERLE MEŞGUL OLURSAN PEJMÜRDE EDERİZ

İmamoğlu için "Yazıklar olsun." ifadelerini kullanan Soylu, "Bu tip şaklabanlıklar Türkiye'nin kendi istikametini başka bir noktaya çekmektir. Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üzerinde yerin var, ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net. Bu ülke adına, bu millet adına, sağına soluna bakmayız." şeklinde konuştu. 


<< Önceki Haber Soylu'dan İmamoğlu'na tehdit! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER