Soylu'nun tecavüzcülerle aynı listeye girmesi neden yadırganmamalı? Cevabı var...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mayıs 27 2019
''Süleyman Soylu: 'Yani hangi terörizme bulaşmışlığımız, hangi tecavüz olayına karışmışlığımız var?' Bilemedim ben, en iyisi okur karar versin.''

Ahmet Nesin / artigercek.com
Yüzünde tecavüzcü tipi var mı Süleyman Soylu?
Bütün işimi gücümü bıraktım, şoktayım ama belli etmemeye çalışıyorum, önümde onlarca fotoğraf var, dikkatlice inceliyorum, acaba içişleri bakanı Süleyman Soylu’da tecavüzcü suratı var mı? Bir gazeteci olarak yapmayı aklımın ucuna bile getirmeyeceğim bir iş ama bunu kendisi istedi, hem de sadece benden değil, bütün Türkiye halklarından. Kendi kendime soruyorum, bunu nasıl tespit edebilirim diye yada bu konu kimlerin uzmanlık alanına girer, psikologlar mı bilir, yoksa ahlak masasından uzmanlaşmış polisler mi? Ya da bir insanın tecavüzcü olup olmadığını yüz ifadesiyle belirtir mi, seri katil gibi, seri tecavüzcü filmleri mi seyretsem acaba?
Biliyorsunuz ABD, Recep Tamam Erdoğan’ın bir gezisinde korumaların protestocuları dövmesi üzerine içişleri bakanı Süleyman Soylu’yla adalet bakanı Abdülhamit Gül’e giriş yasağı koydu. Bu yasak yeni değil ama nedense Soylu geçen gün “Biz Amerika ile niye mücadele ediyoruz? Amerika bize giriş yasağı koydu değil mi? Abdulhamit Bey ile beraber bizi teröristler ve tecavüzcüler listesine koydu. Allah’ınızı seversiniz ya. Yani hangi terörizme bulaşmışlığımız, hangi tecavüz olayına karışmışlığımız var?” diye bir açıklama yaptı.
Oysa o listede başka ne suçlar vardır, daha doğrusu aklınıza gelebilecek her türlü suç vardır ama neden Süleyman Soylu’nun aklına sadece bu 2 suç geldi. Hadi sadece bu 2 suç geldi de neden Abdülhamit Gül’ün de ismini aynı suçlara katarak kendisine ortak ediyor sayın bakan. O yüzden şunu kesin olarak söylemeliyim ki, bu yazımın sayın Gül’le hiçbir bağlantısı yok. Ayrıca bu yazı da biraz uzun olacak.
Anımsarsınız, Ankara’da bir TAYAD eylemin
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!3.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"4.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'5.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde b...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!


