SPK uzmanlarından kritik uyarı: Dolarda artış sürecek
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 12 2018
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan son Sermaye Piyasası Beklenti Anketi'ne göre dolarda anketin süreceği tahmin ediliyor.
Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ) tarafından yapılan Sermaye Piyasası Beklenti Anketi Ağustos 2018 sonuçları yayınlandı. 103 üst düzey yönetici tarafından yanıtlanan anketin sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 60’ı önümüzdeki ay, yüzde 45’i ise gelecek altı ay BIST-100 endeksine ilişkin olarak önemli bir değişim beklemiyor. Katılımcıların yüzde 56’sı gelecek ay, yüzde 57’si ise gelecek altı ay ve bir yıl dolarda artış bekliyor. Avro’ya ilişkin olarak hâkim görüş de artış beklentisi olurken, bu yönde görüş bildirenlerin oranı aylık dönem için yüzde 56, altı aylık dönem için yüzde 59 ve yıllık dönem için yüzde 55 oldu. Dolar/TL ise bu hafta 6.45-6.50 bandında yatay bir seyir izliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Yenidoğan çetesine tahliye!4.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”5.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi
6.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’7.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı8.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var9.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”10.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







