Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçı sonucu sürpriz

Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. hafta maçında karşı karşıya geldi. Maçın Sonucu: Akhisar Belediyespor 3-1 Fenerbahçe..

Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçı sonucu sürpriz

Süper Lig 2013-2014 sezonu 32. hafta kapanış karşılaşmasında geçen hafta şampiyonluğunu garantileyen lider Fenerbahçe Manisa 19 Mayıs Stadında Akhisar Belediyespor'a konuk oldu. Şampiyon Fenerbahçe, rakibi karşısında 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı..



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Akhisar Belediyespor, Bruno'nun 4. dakikada attığı golle Fenerbahçe karşısında attığı golle 1 - 0 öne geçti. Erkan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Bruno gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor, Kerim Zengin'in ayağından 14. dakikada bulduğu golle, skoru 2 - 0 yaptı. Güray sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Kerim arka direkte gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 53. dakikada Mehmet Topal'ın golüyle skoru 2-1'e getirdi.. Mehmet Topal ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Akhisar 69. dakikada Bruno'nun golüyle 3-1 üstünlüğü yakaladı.. Kerim sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Bruno topu kaptı, bekletmeden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

İLK 11'ler:

Akhisar Belediyespor kalede Oğuz, savunmada; Emrah, İsmail, Uğur, Güray orta sahada; Merter, Bruno, Bilal forvette ise Kerim, Niasse ve Erkan 11'i ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe ise kalede Mert, savunmada; Caner, Kadlec, Bekir, Mehmet Topuz orta sahada; Emre, Selçuk Şahin, Alper forvette ise Emenike, Webo ve Sow 11'i ile sahaya çıktı.

<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçı sonucu sürpriz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER