Almeida öyle bir rakama imza attı ki...

Hugo Almeida'nın, transfer olduğu Krasnodar'dan sezon sonuna dek alacağı para belli oldu.

Almeida öyle bir rakama imza attı ki...

Geçen sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılan Hugo Almeida yarım sezonluk İtalya macerasının ardından Rusya Ligi takımlarından Kuban Krasnodar'a transfer oldu. Almeida Rus takımı ile bu sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kuban Krasnodar, 30 yaşındaki Almeida'nın kariyerinde ki beşinci transferi oldu. Portekizli forvet daha önce  Porto, Werder Bremen, Beşiktaş ve Cesena'da forma giymişti.

Kuban Krasnodar Rusya Ligi'nde 26 puan ile 8. sırada.

Uzun bir süre boşta gezdikten sonra Ekim ayında Serie A ekiplerinden Cesena ile sözleşme imzalayan Hugo Almeida, geçtiğimiz hafta karşılıklı anlaşma sonucu takımdan ayrılmıştı.Cesena ile 10 maça çıkan 30 yaşındaki golcü, gol kaydedemeden oradan ayrıldı.

Bu transferi esas ilginç kılan nokta ise Almeida'nın Rus takımından alacağı ücret. Daha geçen yıl Beşiktaş'ın yıllık 1.7 milyon Euro'ya ulaşan teklifini elinin tersiyle geri çeviren Almeida, Kuban Krasnodar'dan sezon sonuna dek sadece 200 bin Euro alacak.

Hatırlanacağı üzere geçen hafta Rus medyası kaynaklı çıkan haberlerde Kuban'ın Almeida'ya ayda 200 bin Euro ödeyeceği öne sürülmüştü. Ancak söz konusu rakamın aylık değil mayıs ayına dek ödenecek toplam para olduğu ortaya çıktı.
<< Önceki Haber Almeida öyle bir rakama imza attı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER