Alper Galatasaray iddialarına cevap verdi

Alper, 6. hafta oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili bir soruya cevap verdi.

Alper Galatasaray iddialarına cevap verdi

Alper Potuk, geçen sene iddia üzerine saçlarını kesmesi ve 6. hafta oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili öyle bir iddianın olup olmadığı yönündeki soruya cevap verdi.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, 4. yıldızı takarak Fenerbahçe tarihine adlarını yazdırmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe'de futbolculardan Alper Potuk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu, "Geçen yıl ilk konuşmamızı burada yapmıştım. Geçen sene çok iyi bir sezonu geçirmiştik. Sezon sonunu şampiyonlukla tamamladık. İnşallah aynı şeyleri, taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. 4. yıldızı takıp Fenerbahçe tarihine adımızı yazdırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kamp döneminin çok ağır ve yorucu geçtiğini dile getiren Alper, "Bunlar sezon için çok önemli. Çok iyi bir ortamımız var. İnşallah aynı başarıları sezon içinde yaşayıp şampiyonluğa kavuşuruz." diye konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisini oynattığı mevki ile ilgili bir soruya genç oyuncu, "Benim için önemli olan sahada olmak. Orta saha, sağ açık, sol açık hiçbir şey fark etmez. Sahada olduğum zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocam nerede görev verirse orada en iyi şekilde oynamaya çalışmak." cevabını verdi.

Alper Potuk, geçen sene iddia üzerine saçlarını kesmesi ve 6. hafta oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili öyle bir iddianın olup olmadığı yönündeki soruya da "Geçen sene biz maç sonrasında Mehmet Topuz'la şakalaşıyorduk. Ortamı germek için söylememişti. Şampiyonluktan sonra saçları keseceğimi söylemiştik. Bazı kesimler yanlış anladı. Bizim için önemli olan şampiyonluk, saçlar gitmiş uzunmuş kısaymış önemli değil. Bu sene de 6. hafta oynuyoruz. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kazanmak için de sahaya çıkacığız." karşılığını verdi.

Yeni transfer Diego ile ilgili de Alper, "Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu futbolseverler biliyor. Bize de çok yararlı olacağını düşünüyorum. İnşallah uyum sürecini en kısa zamanda atlatır ve şampiyonlukta çok büyük etkisi olur." şeklinde konuştu.

Yeni sezon fikstürünü de değerlendiren yıldız futbolcu, "17 takımla oynayacağız sonuçta. Önce oynamışız sonra oynamaşız bir önemi yok bizim için; ancak kendi adıma biraz avantajlı bir fikstürümüzün olduğunu düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Alper Galatasaray iddialarına cevap verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER