Arsenal - Galatasaray maçını tiye aldı

Jose Mourinho, Arsene Wenger hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Arsenal - Galatasaray maçını tiye aldı

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Arsene Wenger hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İkili arasında devam eden açıklama savaşlarına, hafta sonu oynanacak karşılaşma öncesinde bir yenisi daha eklendi. Portekizli çalıştırıcı, Arsenal'in Galatasaray karşısında aldığı galibiyeti tiye alan ifadeler kullandı.

Wenger için yaptığı "başarısızlık uzmanı" yorumu nedeniyle özür dilemeyeceğini söyleyen Jose, "Ben de, o da özür dilemeyeceğiz. İkimizin de buna ihtiyacı yok. Akıllı futbol adamları buna ihtiyaç duymaz. İkimiz için de büyük sorumluluk olan maçtan konuşalım" dedi.

Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray karşısında aldığı 4-1'lik galibiyeti değerlendiren Mourinho, "Bu inanılmaz bir başarı. Onu ve kulübünü tebrik ediyorum. Çünkü bu sadece menajerin kalitesiyle değil aynı zamanda kulübün felsefesiyle alakalı. Açıkçası Arsenal ve bay Wenger'i kutluyorum" diyerek rakibini tiye alan bir açıklama yaptı.

Açıklamalarını sürdüren Jose, "Ama bana karşı Wenger mi? Ona karşı oynarken hiç zevk almadım. Onunla sahilde futbol oynamadım. Bu daima Chelsa ve Arsenal arasında oldu. Geçmişte ne olduysa, geçmişte oldu" şeklinde konuştu.

Arsenal karşısında geçen sezon aldıkları 6-0'lık galibiyet hakkında konuşan Portekizli çalıştırıcı, "Bu tarz sonuçlar 50 yılda bir olur, her yıl olmaz. Bu normal değil çünkü Chelsea ve Arsenal maçları genellikle kapalı geçer. Arsenal için kötü, bizim için inanılmaz bir gündü" yorumunda bulundu.

Sporx
<< Önceki Haber Arsenal - Galatasaray maçını tiye aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER