Aykut Kocaman hezimeti değerlendirdi

Aykut Kocaman, bugün yaşanan 5-0'lık hezimetin ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman hezimeti değerlendirdi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, üst üste 2 maçta toplam 10 gol yemenin çok ağır olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği’ne farklı (5-0) mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Maça dengeli başladıklarını ve ilk yarıda oyunun dengeli devam ettiğini ifade eden Kocaman, şöyle devam etti:

"Ta ki devrenin son dakikasında gelen gole kadar. Devreye biraz daha moralli ve ikinci yarı galibiyete nasıl ulaşırızı tasarlarken bir anda mağlup duruma düştük. İkinci yarı bunu çıkarmaya çalıştık. İkinci yarı konuştuklarımız ve düşündüklerimiz her şeyin tersini yaşadık. Gençlerbirliği ikinci yarıda maçın tamamına yakın tarafında istediğini yapan taraftı. İki haftada 5'er gollü mağlubiyetler sadece Konyaspor adına değil ligde de çok olağan bir durum değil, hem hazmedilebilir hem de kolay rastlanır bir durum değil. 7 haftadır Konyaspor'da görev yapmaya çalışıyoruz, ilk 5 haftanın 4 maçında gol yememiş bir takım diğer taraftan sonraki maçta 10 gol yemiş bir takım. Hakikaten çok detaylı ve köklü bir değerlendirme yapmamız gerekiyor, bunu yapacağız."

Taraftarın serzenişlerinin haklı olduğunu sözlerine ekleyen Kocaman, "Bu konuşmayı ve tabloyu anlatmak hiç kolay değil. İç bünyemizde bu değerlendirmeyi yapacağız. Bunun bir anlamı olmalı. 2 maçta 10 gol çok ağır, anlatılabilecek gibi değil anlatmaya çalışmanın anlamı yok. Taraftarımıza karşı boynumuz kıldan ince." dedi. 
<< Önceki Haber Aykut Kocaman hezimeti değerlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER