Aziz Yıldırım Emenike'ye cezayı kesti

Emmanuel Emenike'nin önceki gün Emre ile tartıştığı pozisyon geceye damgasını vurmuştu. Aziz Yıldırım da duruma el koydu.

Aziz Yıldırım Emenike'ye cezayı kesti

Emmanuel Emenike'nin önceki gün Emre ile tartıştığı pozisyon geceye damgasını vurmuştu. Aziz Yıldırım da duruma el koydu. Fenerbahçe Başkanı, Nijeryalı'yı dün kulüp binasına çağırdı.Takımın golcüsünü sert bir dille uyaran Sarı-Lacivertliler'in patronu, bu oyuncunun ödemelerinin yapılmamasının da talimatını verdi. Yıldız futbolcu da gün içinde yaptığı açıklamayla camiadan özür diledi.

Gaziantepspor karşılaşmasında bir pozisyon sonrası kendisini uyaran kaptan Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginlikten sonra tribünlerin hedef aldığı Nijeryalı golcü, dün de başkan Aziz Yıldırım’ın hışmına uğradı. 

Fanatik'te yer alan habere göre, yıldız oyuncunun tavırlarına bir hayli sinirlenen Sarı-Lacivertliler’in patronu, kulüp binasına çağırdığı Emenike’yi sert bir dille uyarırken, “Kendisine gelene kadar ödemeleri yapılmayacak. Bu hareketler ona hiç yakışmadı. Burası Fenerbahçe, burada herkes istediği gibi davranamaz” dediği öğrenildi.


<< Önceki Haber Aziz Yıldırım Emenike'ye cezayı kesti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER