Aziz Yıldırım'a Acun'dan sürpriz teklif iddiası!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, taraftarın unutamadığı Alex de Souza için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir görüşme yaptığı iddia edildi

Aziz Yıldırım'a Acun'dan sürpriz teklif iddiası!

Sabah'ta yer alan habere göre, Acun Ilıcalı Topuk Yaylası'nda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a konuyu sordu; "Zamanı gelince konuşuruz" yanıtı aldı

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki Tesisleri'ne önceki gün helikopterle inen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ziyaret sırasında Başkan Aziz Yıldırım'la "Alex'e jübile" konusunu konuştuğu öğrenildi. Ilıcalı'nın Brezilya'da ziyaret ettiği Alex'e, Fenerbahçe'de jübile yapmak isteyip istemediğini sorduğu, Alex'in bu konuda sessiz kaldığı, ancak böyle bir teklife hayır demeyeceği ifade edildi. Ilıcalı, Alex'in sessizliğine rağmen, önceki gün bu konuyu Başkan Aziz Yıldırım'a açtı.

Coritiba'yı getirecek 

Ilıcalı, Alex'e Fenerbahçe olarak veda maçı yapmalarının güzel olacağını belirtip gerekirse organizasyonu kendisinin üstlenebileceğini söyledi. Başkan teklife net bir cevap vermezken, "Zamanı gelince konuşuruz" diyerek konuyu düşüneceğini ifade etti. Ilıcalı'nın, Coritiba ile Şükrü Saracoğlu'nda bir maç yapılmasını, Alex'in yarım devre Fenerbahçe, yarım devre Coritiba forması giymesini önerdiği öğrenildi.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ İDDİALARI YALANLADI

Fenerbahçe Spor Kulübü yaptığı açıklama ile Acun Ilıcalı ile Aziz Yıldırım arasındaki medyada bahsedilen diyalogun doğru olmadığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Bugün bazı gazetelerde, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile Televizyon Programcısı Acun Ilıcalı'nın, eski futbolcumuz Alex de Souza için jübile yapılması yönünde bir takım görüşmeler yapıldığı iddia edilmektedir.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı arasında bu yönde herhangi bir görüşme olmadığını; bu ve benzeri içerikteki asılsız haberlere itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'a Acun'dan sürpriz teklif iddiası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER