Aziz Yıldırım'dan gece yarısı bombardımanı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Erman Toroğlu'nun görüşlerini merak ettiği iddiasını yalanladı.

Aziz Yıldırım'dan gece yarısı bombardımanı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, TRT 3'te yayınlanan Futbol Arenası programında Erman Toroğlu'nun görüşlerini merak ettiği iddiasını gece yarısı yapılan açıklama ile yalanladı.


"TRT 3'te Futbol Arenası isimli programda Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı sonrası  şahsımın, karşılaşmadaki penaltı pozisyonu ile ilgili programın yorumcularından Erman Toroğlu'nun görüşünü merak ettiğime dair bir ifade kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.

Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'nin anonsunda söylediği bu bilgi doğru değildir, reyting uğruna izleyiciler bilinçli olarak yanıltılmaktadır.

TRT 3'te bahsi geçen bu program da dahil olmak üzere, halkı yanlış yönlendiren bu tür spor programlarını izleme alışkanlığım bulunmamaktadır, bahsi geçen yorumcunun görüşü ile ilgili de hiçbir merakım yoktur.

Programın moderatörünün bu ifadeyi kullandığı dakikalarda da Fenerbahçe Ülker basketbol takımımızın Cedevita Zagreb maçını takip etmekteydim.

Bu tür basit iddialarla TRT gibi bir kurumda program yapan kişinin, izleyicilerini daha fazla izlenme uğruna kandırmasını esefle kınıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

Saygılarımla,

Fenerbahçe Spor Kulübü  Başkanı"

<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'dan gece yarısı bombardımanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER