Balıkesirspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri! İzleyin

Balıkesirspor - Galatasaray maçı 2-0 sona erdi. Cimbom şok oldu. İşte Balıkesirspor Galatasaray maçı özeti ve golleri burada! İzleyin...

Balıkesirspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri! İzleyin

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda ligin yeni takımlarından Balıkesirspor'a 2-0 mağlup oldu. Geçen hafta kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Sarı-kırmızılı takım, hafta içinde de Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile 1-1 berabere kalmıştı. 


Yönetimde de sıkıntılı günler geçiren Galatasaray, Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal'ın ayağından gelen gollere engel olamayınca sahadan 2-0 yenilgiyle ayrıldı.



MAÇIN ÖZETİ:

22. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada Alanzinho'nun pasında topla buluşan Sercan Yıldırım, savunmada Chedjou'yu geçtikten sonra vuruşunu yaptı. Semih Kaya'ya çarpan top kaleci Muslera'yı yanıltarak ağlarla buluştu. 1-0.

44. dakikada Balıkesirspor'un ikinci golü geldi. Bu dakikada savunmada Chedjou'nun uzaklaştırma istediği topu kapan Andre Santos, Gökhan Ünal'a aktardı. Tecrübeli oyuncu, sağ çaprazdan cezaalanına girer girmez vurdu. Top kalecinin solundan filelere gitti. 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Balıkesirspor, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

59. dakikada Galatasaray’ın başlattığı atakta Yasin’in pasıyla ceza sahasına giren Bruma’nın şutu kaleci Emrullah’ın ellerinde kaldı. 

81. dakikada Sneijder'in pasında topla buluşan Burak Yılmaz'ın vuruşu yandan auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Balıkesirspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

<< Önceki Haber Balıkesirspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri! İzleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER