Balıkesirspor - Galatasaray maçı sonucu! Şok oldular

Balıkesirspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 3. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu:: Balıkesirspor 2-0 Galatasaray...

Balıkesirspor - Galatasaray maçı sonucu! Şok oldular

Süper Lig'in 2014-2015 sezonu 3. hafta karşılaşmasında, Balıkesir Atatürk Stadı'nda, Galatasaray ve Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Balıkesirspor ilk galibiyetini Galatasaray karşısında 2-0'lık skorla aldı.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Tarık, Semih, Chedjou, Yasin orta sahada; Dzemaili, Selçuk, Yekta forvette ise Senijder, Burak Yılmaz ve Bruma 11'i ile sahaya çıktı.

Balıkesirspor karşılaşmaya kalede Emrullah, defansta; Bülent, Coelho, Kulusic, Okan orta sahada; Aykut, Jabbie, Andre Santos forvette ise Alazinho, Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Balıkesirspor 22. dakikada Sercan Yıldırım'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sercan Yıldırım sağ kanattan ceza sahası içine girdi, rakibi Chedjou'yu geçti kaleye sert vurdu ve top Semih'e çarparak ağlarla buluştu.

-Balıkesirspor 44. dakikada Gökhan Ünal'ın ayağından bulduğu golle 2-0'lık üstünlüğü sağladı. Gökhan Ünal ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ve top kaleci Muslera'nın uzanmasına rağmen top ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Balıkesirspor - Galatasaray maçı sonucu! Şok oldular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER