Barcelona - Real Madrid maçı golleri ve özeti burada! El Clasico

Barcelona ile Real Madrid, İspanya Kral Kupası'nda karşılaştı. Zorlu El Clasico'da kazanan ve adını finale yazdıran, 3-1'lik skorla Real Madrid oldu. İşte goller ve özet...

Barcelona - Real Madrid maçı golleri ve özeti burada! El Clasico

Nefes kesen El Clasico'da Real Madrid, dev rakibi Barcelona'yı Nou Camp'ta 3-1 yendi ve adını Kral Kupası'nda finale yazdırdı. Maçın yıldızı, attığı 2 golle takımını finale taşıyan Ronaldo oldu.

La Liga'da lider Barcelona'nın 16 puan gerisine düşerek büyük ölçüde şampiyonluk yarışına havlu atan Real Madrid, Kral Kupası'nı kazanarak İspanya sınırlarında sezonu kupayla kapatmanın hesaplarını yaparak çıktığı rövanş maçını 3 - 1 kazandı ve İspanya Kral Kupası'nın ilk finalisti oldu. 

Barcelona ev sahibi olma avantajı ve geçtiğimiz sene kazandığı kupanın moralini sahaya yansıtamadı ve kendi evinde 13. dakikada penaltıdan ve 57. dakikadaki Ronaldo'nun 2 ve 68. dakikada da Varane'nin golleriyle Real Madrid'i sahasında 3 - 1 mağlup olarak elendi. Barcelona'nın tek golünü ise skor 3 - 0'ken 88. dakikada Jordi Alba attı.

Madrid'in evinde oynanan ilk maç 1-1 sona ermişti.



İspanya Kral Kupası finalinde Real Madrid'in rakibi yarın TSİ 23.00'te oynanacak Sevilla - Atletico Madrid yarıfinalinin ardından belli olacak...

Dev mücadelede takım maça şu ilk 11'lerle başladı:

Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi, Iniesta
Real Madrid: Lopez; Ramos, Varane, Arbeloa, Coentrao; Alonso, Khedira; Cristiano Ronaldo, Ozil, Di Maria; Higuain.

<< Önceki Haber Barcelona - Real Madrid maçı golleri ve özeti burada!... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER