Barcelona'dan sonra Real Madrid'e de FIFA şoku

FIFA Real Madrid'in son beş yıl içinde gerçekleştirdiği transferleri gözlem altına aldı.

Barcelona'dan sonra Real Madrid'e de FIFA şoku

FIFA Real Madrid'in son beş yıl içinde gerçekleştirdiği 18 yaş altı transferleri gözlem altına aldı. İspanya'da yayınlanan As gazetesi, FIFA'nın İspanya Futbol Federasyonu'na gönderdiği çok gizli bir yazıda Real Madrid'in genç oyuncularla ilgili yaptığı transferlerin bir dökümünü istediğini yazdı.


FIFA'nın bu soruşturmasının özellikle Real Madrid'in Norveçli Martin Odegaard'ın yanı sıra Mink Peeters,Asensio ve Mastour gibi genç oyuncuların transferlerinin ardından gelmesi kafalarda soru işareti bıraktı. As gazetesi FIFA'nın bu yazısının normal bir prosedür olduğuna da dikkat çekerek kuruma bağlı tüm kulüplere aynı mektubun yollandığına işaret etti.

FIFA Disiplin Kurulu, geçtiğimiz yılda Barcelona kulübüne uluslararası 18 yaş altındaki oyuncuların transferlerinde kayıt ve tesciliyle ilgili kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle iki transfer dönemi transfer yasağı getirmişti. Barcelona yönetimi bu karara itiraz ederek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) gitmiş ancak bu başvuru ret edilmişti.
<< Önceki Haber Barcelona'dan sonra Real Madrid'e de FIFA şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER