Batalla Türk vatandaşı oluyor

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, takımda beşinci yılını yaşayan Pablo Martin Batalla'nın sözleşmesini bir yıl uzattıklarını açıkladı.

Batalla Türk vatandaşı oluyor

Körüstan, tecrübeli Arjantinli'ye 'Türk vatandaşı ol' teklifinde bulunduklarını, başarılı orta saha oyuncusunun ailesiyle konuyu görüşüp kararını birkaç hafta içerisinde vereceğini söyledi.

Süper Lig'de istediği sıralamada yer bulamayan Bursaspor'da başarılı orta saha oyuncusu Batalla'nın sözleşmesi bir yıl uzatıldı. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden İbrahim Yazıcı'nın başkanlığı döneminde sözleşmesi 2016 yılı Mayıs ayına kadar uzatılan Batalla'nın sözleşmesi aldığı ücrette iyileştirme yaparak 2017 yılına kadar uzatıldı.

Bursaspor'un akşam antrenmanını ikinci başkan Rıdvan Şen ve Genel Koodinatör Ayhan Barışıcı ile birlikte izleyen Başkan Erkan Körüstan, gazetecilere transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, "Bugün Batalla ve menejeriyle yaptığımız görüşme neticesinde bir yıl opsiyonlu uzattık. İyileştirme yapıldı." diyerek şunları söyledi:

"Kendisine Türk vatandaşlığına geçme teklifinde bulunduk. Temmuz 2014'te beş yıllık süresi doluyor. Seve seve yapabileceğini ancak babası ve ailesiyle görüşüp karar vereceğini açıkladı. Kesin kararını birkaç hafta içerisinde verecek. Batalla'ya çok teşekkür ediyorum, kamuoyuna açıklamadık ama sezon öncesinde de ciddi teklifler geldi. Bize karşı bunu kullanmadı, 'Ben Bursasporluyum' dedi. Bursaspor'da jübile yapmak istediğini söyledi. Sözleşmesine ısrarla 'jübilemi Bursaspor'da yapmak istiyorum' maddesini koydurdu. 'Olur da ben buradan belki giderim, ama jübile yapmak için yeniden Bursaspor'a dönmek istiyorum' dedi. Menejeri ve kendisine çok teşekkür ediyoruz."

<< Önceki Haber Batalla Türk vatandaşı oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER