Beşiktaş Partizan'a gol oldu yağdı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Beşiktaş Sırbistan temsilcisi Partizan ile Partizan Stadında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan 4-0 lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Partizan'a gol oldu yağdı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Beşiktaş Sırbistan temsilcisi Partizan ile Partizan Stadında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan 4-0 lık galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş, konuk olduğu Sırbistan temsilcisi Partizan'ı ilk yarısını 2-0 önde kapattığı maçta 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan ve İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Paolo Silvio Mazzoleni'nin düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a farklı galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri 18. dakikada Veli Kavlak, 45. dakikada Demba Ba, 52. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 54. dakikada da Gökhan Töre kaydetti.
Bu sonuçla Beşiktaş, grupta puanını 5'e çıkarırken, Partizan ise 1 puanda ve son sırada kaldı. 
Grubun diğer maçında ise İngiltere temsilcisi Tottenham Hotspur, Asteras karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapattırken mücadeleyi de 5-1 kazandı. Tottenham Hotspur'un gollerini 13, 76 ve 81. dakikalarda Kane, 30 ve 66. dakikalarda da Lamela attı. Asteras'ın tek golünü ise 86. dakikada Barrales kaydetti.



Maçtan Önemli Dakikalar


53 Dk. Beşiktaş Gökhan Töre'nin attığı gol ile durumu 4-0 yapıyor. Demba Ba ceza sahası içine doğru yerden pasını verdi, Gökhan Töre topla buluştu kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.
51 Dk.Beşiktaş Oğuzhan'ın attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.
45 Dk. Demba Ba, Olcay'ın güzel pasında ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığıvuruşla durumu 2-0 yaptı.
22 Dk. Partizan bu dakikaya kadar sadece 1 şut atabildi ve bu şut kaleyi bulmadı.
21 Dk. Partizan'da Nikola Drincic sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
20 Dk. Beşiktaş atağında Oğuzhan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
19 Dk. Beşiktaş atağında Olcay ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

Dk 17 Veli Kavlak, ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiriyor. 


Beşiktaş kalede Tolga, savunmada; Motta, Franco, Sivok, Necip orta sahada; Oğuzhan, Atiba, Veli forvette ise Gökhan Töre, Demba Ba, Olcay Şahan 11'i ile sahaya çıkacak.

Partizan ise karşılaşmaya kalede Lukac, savunmada; Volkov, Stankovic, Cirkovic, Stevanovic orta alanda; Pantic, Drincic, Ilic, Zivkovic forvette Lazovic ve Skuletic 11'i ile başlıyor.




<< Önceki Haber Beşiktaş Partizan'a gol oldu yağdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER