Beşiktaş dünyaları kaçırdı, turu rövanşa bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda Beşiktaş ile İngiliz temsilcisi Arsenal arasında oynanan ilk maç 0-0 berabere tamamlandı. İşte Beşiktaş Arsenal maçı özeti..

Beşiktaş dünyaları kaçırdı, turu rövanşa bıraktı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off maçında İngiliz ekibi Arsenal ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı temsilcimiz birçok pozisyondan yararlanamayınca mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 4. hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle 90+4. dakikada tribüne gönderildi.


İŞTE MAÇIN ÖZETİ:

-1. dakikada Demba Ba başlama vuruşunda kalecinin önde olduğunu görünce meşin yuvarlağı direk kaleye gönderdi. Üst direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

-9. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Oğuzhan'ın pasında cezaalanı içinde topla buluşan Demba Ba'nın sert şutunu kaleci güçlükle çıkardı.

-13. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Motta'nın hatasında topu kapan Alexis Sanchez'in pasında topla buluşan Cazorla'nın çaprazdan vuruşu kaleye paralel bir şekilde auta gitti.

-31. dakikada Mustafa Pektemek'in pasında topla buluşan Veli'nin sert şutu kaleci Szczesny'nin ellerinde kaldı.

-38. dakikada Wilshere'nin cezasahası dışından vuruşunu kaleci Tolga, kontrol etti.

-44. dakikada Beşiktaş mutlak bir golden oldu. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topta savunmanın yaptığı büyük hatadan yararlanan Demba Ba, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

-Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 bitti.

-47. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Oğuzhan'ın pasında topla buluşan Olcay Şahan, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Ancak top az farkla direğin dibinden auta çıktı.
        
-80. dakikada Cazorla'nın cezasahası dışından kullandığı serbest atışta kaleci topu iki hamlede kontrol etti.
        
-89. dakikada konuk ekip tehlikeli oldu. Bu dakikada Alex Oxlade-Chamberlain'in sert şutu yan direkten döndü. Kaleci Tolga'nın sırtına çarpan topu savunmada Ersan Gülüm, uzaklaştırdı.
        
-Kalan dakikalarda da gol olmayınca mücadele golsüz sona erdi.

<< Önceki Haber Beşiktaş dünyaları kaçırdı, turu rövanşa bıraktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER