Beşiktaş'a Tolga Zengin'den mesaj var

Tolga Zengin, kalan 4 hafta için umut saçtı...

Beşiktaş'a Tolga Zengin'den mesaj var

Kısa sürede Beşiktaş camiasına kendisini kabul ettiren ve performansıyla da takımının yaptığı zirve mücadelesinde önemli rol oynayan Tolga Zengin, kalan 4 haftalık periyodu değerlendirirken, en büyük sorumluluğun kendilerinde olduğunun altını çizdi. 

Sezon başından bu yana birçok takımın kolay kolay başına gelmeyecek sıkıntılarla karşılaştıklarını söyleyen Siyah-Beyazlılar’ın başarılı eldiveni, “Stat konusu malum. Bunu artık konuşmak bile istemiyoruz hiçbirimiz. Sakatlıklar da futbolun içinde olan şeyler ama öyle üst üste geldi ki, bu açıdan da şanssızdık. Bu sorunları daha da çoğaltabiliriz. Ancak büyük camialar bu tip durumların altından kalkmayı başarabildiği, bu tip sınavları iyi verdiği için büyük oluyor. Şimdi oturup dertlenmenin, başımıza neler geldi demenin anlamı yok. Her hatadan ders alacak olgunlukta insanlarız, şimdi bu muhasebeyi bile bir kenara bırakıp sezonun sonuna odaklanmalıyız” mesajlarını verdi.

‘Devler Ligi’ni hepimiz istiyoruz’

Şampiyonlar Ligi arenasının her futbolcu için büyük değer taşıdığını söylemek yeni bir şey olmaz ama bunu çok istiyoruz” diyen Tolga Zengin, “Daha önce de bu şansı bulmuş bir oyuncu olarak bu vitrinde tekrar oynamak çok keyifli olacak. 

Sadece ben değil tüm takım olarak bunu istediğimizi düşünüyorum ve bunu başarmanın da bitime 4 hafta kala bizim elimizde olması büyük bir fırsat. Şimdi her şeyi unutmalı ve bu 4 haftaya konsantre olmalıyız. Bunu da başaracak profesyonellikteyiz” ifadeleriyle Devler Ligi’ne direkt katılım bileti için son sözü sahada söyleyeceklerini belirtti.     
<< Önceki Haber Beşiktaş'a Tolga Zengin'den mesaj var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER