Beşiktaş'tan imza şov

Beşiktaş ,sözleşmesini uzattığı ve yeni transfer ettiği oyuncularla imza töreni gerçekleştirdi.

Beşiktaş'tan imza şov

Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen törene, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, futbol A Takım’dan sorumlu yönetici Mete Vardar ve futbolcular katıldı.

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bugün yeni transferlerle ve sözleşmelerini uzattığımız oyuncularımızla birlikteyiz. Onlarla beraber olmaktan mutluyuz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun hepsinin emeği vardır. Herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. Çebi ayrıca henüz sözleşme imzalamayan Atiba için de, “Atiba sözleşme imzalamayı arzuladığımız bir futbolcu. Menajeri yurt dışında olduğundan hızlı ilerleyemedik. Hayırlısıyla en kısa zamanda sizin karşısında o da olacak.” diye konuştu.

Yeni transferler, Miloseviç, Opare, Tolgay ve tekrar sözleşme yenileyerek 4 sene daha takımda kalacak olan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan toplantı öncesi basın mensuplarına duygularını dile getiren açıklamalarda bulundu. 

TOLGAY ARSLAN: HERŞEY PARA DEĞİL; SÖZÜMÜN ERİYİM
    
Transfer döneminde Beşiktaş ile Trabzonspor arasında sorun yaşanmasına neden olan ve Beşiktaş ile anlaşan Tolgay Arslan, "Almanca konuştuğum için özür diliyorum. Türkçem fazla iyi değil. Gururumu ve mutluluğumu daha iyi dile getirmek için Almanca konuşuyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Yöneticiler bana bu gücü verdi ve buradayım. Umut ediyorum ki hedefleri gerçekleştirir ve burada çok mutlu olurum. Ben 1 ay önce Beşiktaş’a söz verdim. Her şey para değil. Sözümün eri bir insan olduğumdan dolayı sözümü tuttum. Benim kalbim Beşiktaş’ta ve geleceğimi burada görüyorum. O yüzden buradayım. Babam başkalarıyla da görüşmüştür o da benim iyiliğimi istiyor. Babam benim için en kıymetli insan ama dediğim gibi kalbimin sesini dinledim buradayım.” dedi.

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferlerinden Milosevic de “Burada olmaktan dolayı mutluyum. Beşiktaş’ın beni istediği günden itibaren çok gurur duydum. Burada elimden gelenin en iyisini yapacağım.” diye konuştu.

Beşiktaş'ın başka bir tranfseri Opare de şunları kaydetti: “Çok mutluyum. Beşiktaş forması giymek herkese nasip olmaz. Bu gururu taşıyorum. Beşiktaş’ta her zaman forma giymek istemiştim. Çok çalışıp elimden geleni yapacağım.”

Beşiktaş ile sözleşmesini uzatan Velik Kavlak da "Nihayet imzayı attım. Güzel bir 4 sene geçireceğimi umut ediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.Sözleşme uzatan Ersan Gülüm de "Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. İşim biraz zorlaştı. Atınç ve Miloseviç geldi. Tatlı bir rekabet olacak. Herkese başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Kaleci Cenk Gönen ise şunları dile getirdi:

“Yeni sözleşmemin bana ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel günler ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Çok mutluyum."

Beşiktaş ile tekrar anlaşmaya varan golcü Mustafa Pektemek ise “Ben de her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Tekrar sözleşmemi uzatarak Beşiktaş forması giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum. İnşallah elimden geleni tekrar yapmak için çok çalışacağım.” diye konuştu.

Atınç Nukan, “Mutluyum. Alt yapıdan gelen bir oyuncuyum. Bu sezon iyi gidiyoruz. Umarım şampiyon olarak ligi bitireceğiz.”

CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan imza şov Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER