Bursaspor - Fenerbahçe maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Bursaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. hafta maçında karşılaştı. Kazanan Fenerbahçe... Maçın sonucu: Bursaspor 2-3 Fenerbahçe

Bursaspor - Fenerbahçe maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 10. hafta maçında, Bursa Atatürk Stadı'nda, Fenerbahçe ve Bursaspor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçı konuk takım Fenerbahçe 3-2 kazandı.


Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Caner, Bruno Alves, Egemen, Mehmet Topuz orta sahada; Cristian, Mehmet Topal, Alper forvette ise Kuyt, Emenike, Sow 11'i ile sahaya çıktı.

Bursaspor karşılaşmaya kalede Frey, defansta; Basser, Serdar, Civelli,Taiwo orta sahada; Belluschi, Batalla, Şamil forvette ise Ferhat, Kazım Kazım, Murat Yıldırım 11'i ile başladı..

MAÇIN SONUCU:

-Bursaspor 19. dakikada Ferat'ın golüyle 1-0 öne geçti. Batalla topla ceza sahası içine girdi, sağ kanattan ceza sahasına giren Murat'a pasını verdi. Murat sağ korner çizgisi yanından kale önünde bekleyen Ferhat'a verdi ve Ferhat şutunu vurarak topu köşeden ağlara gönderdi.

-Fenerbahçe, Webo'nun 63. dakikada attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Caner sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Webo müsait durumda yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe, Emenike'nin 83. dakikada attığı golle durumu 2-1 öne geçti. Caner sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Emenike altıpas içinde yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Bursaspor, Batalla'nın 90. dakikada attığı golle 2-2'lik eşitliği sağladı.

-Fenerbahçe, Egemen Korkmaz'ın 90+4. dakikada attığı golle 3-2 öne geçti.

Maçın sonucu: Bursaspor 2-3 Fenerbahçe...

<< Önceki Haber Bursaspor - Fenerbahçe maçında beş gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER