Caner Erkin'den transfer açıklaması

Caner Erkin, transfer teklifleri için şartlarını açıkladı.

Caner Erkin'den transfer açıklaması

3 gol, 13 asistlik insanüstü performansıyla dış basında çıkan haberlere göre Liverpool, Chelsea, B.Münih ve Tottenham'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Caner Erkin, şampiyonluğun garantilenmesi halinde Beşiktaş maçı sonrası F.Bahçe yönetimiyle pazarlık masasına oturacak. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan milli yıldızın sarı-lacivertlilerden yıllık 2.3-2.5 milyon dolar arası bir rakam isteyeceği öğrenilirken, Avrupa'dan gelen teklifleri 2. sıraya attığı belirtildi.

DEVLER LİGİ ŞARTI 

Kontrat konusunda önceliği sarı-lacivertli kulübe tanıyacak olan Caner, Avrupa'dan 2.2 milyon dolara yakın bir teklif alsa bile F.Bahçe'den ayrılmayı düşünmediğini yakın çevresine müjdeledi. Yurt dışındaki yüksek vergilendirmelerden dolayı eline 2 milyon doların altında bir meblağ kalacağından dolayı Kanarya'ya sıcak bakan başarılı sol bek, yönetimle 2 milyon Euro'ya el sıkışsa bile bonuslarla birlikte bu rakam 2.4 milyon doları bulacak. Şu an yıllık 800 bin dolara oynayan 25’lik oyuncu, Avrupa'dan Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermeyecek hiçbir takımla masaya oturmayacak.

800 bin $ neden 'Evet' dedi? 

F.Bahçe'nin en az kazanan futbolcularından biri olan Caner'in, sarı-lacivertlilere neden 800 bin dolara imza attığı da gün yüzüne çıktı.

Geçen sezon Eskişehir maçında 'Lan' dediği gerekçesiyle hakem Fırat Aydınus tarafından oyundan atılınca yönetimin yollarını ayırmak istediği ancak Aykut Kocaman'ın yoğun uğraşları sonucu takımda tuttuğu Caner, CSKA Moskova macerasından sonra G.Saray'a dönmek istemediği, Beşiktaş'tan da teklif gelmeyinde para pazarlığı yapmadan Kanarya'ya imza attığı öğrenildi. Şampiy10 
<< Önceki Haber Caner Erkin'den transfer açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER