Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçına dair her şey

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçının özeti, analizi, istatistikleri ve görüntüleri burada!

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçına dair her şey

Fenerbahçe Son 6 Deplasman Maçında 6 Galibiyet Aldı.
Fenerbahçe sezonun ilk maçında Torku Konyaspor’a deplasmanda 3-2 kaybetmişti. Bu maçın ardından Fenerbahçe 6 deplasman maçını da kazandı. Kasımpaşa karşısında 3-2, Gençlerbirliği karşısında 1-0 kazanan Fenerbahçe deplasmanda K.Erciyesspor’u 2-1, Bursaspor’u 3-2, M.P.Antalyaspor ve Ç.Rizespor’u 2-1 yendi. 


Fenerbahçe Bu Sezon Süper Lig’de Son 15 Dakikada 11 Gol Attı.
Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de 33 gol atarken bu gollerin 11 tanesini maçların son 15 dakikalık bölümünde attı. Fenerbahçe 76.dakika ile uzatmalar arasında geçen sürede 11 gol atarken bu alanda da ligin en başarılı takımı oldu. Son 15 dakikalık dilimde Emenike 3 gol, Sow 3 gol, Webo 2 gol, Alper, Kuyt ve Egemen 1’er gol kaydetti. Fenerbahçe bu sezon gollerinin %33’ünü (3’te 1’ini) maçların son 15 dakikalık bölümünde attı. 

Fenerbahçe Bu Sezon Korner ve Serbest Vuruşlardan Toplam 11 Gol Buldu. 
Fenerbahçe bu sezon geride kalan 14 haftada 33 gol attı. Fenerbahçe bu gollerinin 11 tanesini korner ve serbest vuruşlardan kaydetti. Kasımpaşa maçında Caner ile Ç.Rizespor maçında Cristian ile frikik golü atan Fenerbahçe 5-2 kazanılan Sivasspor maçında Bruno Alves ve Kuyt ile kornerden gol bulmuştu. Fenerbahçe ilk haftada köşe vuruşu organizasyonunda Yobo ile gol atarken geçen haftada kornerden gelen topta Moussa Sow ile gol kaydetti. Fenerbahçe 6.haftada köşe vuruşundan oluşan karambolde Kuyt ile golü buldu. Fenerbahçe 10.haftada Bursaspor karşısında 2 golünü köşe vuruşundan gelen topa Emenike ve Webo’nun kafa vuruşuyla kaydetti. Son golü ise serbest vuruştan oluşan karambolde Egemen ile buldu. Fenerbahçe Ç.Rizespor maçında da galibiyet golünü kornerden Webo ile kaydetti.  

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde konuk olduğu Çaykur Rizespor'u Cristian ve Webo'nun golleriyle 2-1 yendi. İşte Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçınnın istatistikleri özeti analizi ve fotoğrafları:

Cristian Baroni, Fenerbahçe Forması Altında Resmi Maçlarda 4.Kez Frikik Golü Attı. 
Cristian Baroni Fenerbahçe forması altında frikikten 4.golünü Çaykur Rizespor maçında attı. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi maçında B.Mönchengladbach karşısında frikik golü atan Cristian 2011-12 sezonunda Süper Lig’de İ.B.Belediyespor ve Beşiktaş maçlarında frikikten gol atmıştı.

Fenerbahçe Bu Sezon İlk Golü Yediği 4 Maçta 3 Galibiyet 1 Beraberlik Aldı.  
Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de ilk golü yiyip geriye düştüğü 4 maçı da kaybetmedi. Kasımpaşa karşısında 1-0 geriye düşen Fenerbahçe maçı 3-2 kazanırken aynı şekilde Bursaspor karşısında 1-0 geriye düştü ancak sahadan 3-2 galip ayrıldı. Geçen hafta 1-0 geriye düştüğü Beşiktaş maçını 3-3 berabere bitiren Fenerbahçe, bu haftada 1-0 geriye düştüğü Ç.Rizespor maçını 2-1 kazanmayı başardı.  

Ç.Rizespor Son 9 Haftada Galibiyet Alamadı.  
Ç.Rizespor ilk 5 haftada 4 galibiyet 1 yenilgi almış ve 12 puan toplamıştı. Ç.Rizespor deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Galatasaray maçından sonra düşüşe geçti. Ç.Rizespor son 9 haftada galibiyet alamazken 3 beraberlik 6 yenilgi aldı ve sadece 3 puan topladı.

Ç.Rizespor ile Fenerbahçe Arasında Rize'de Oynanan Maçlarda Fenerbahçe Önde.
Ç.Rizespor ile Fenerbahçe arasında Rize'de oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe 66 galibiyet alırken Ç.Rizespor 4 kez kazandı, 4 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Ç.Rizespor 16 gol atarken Fenerbahçe buna 23 golle karşılık verdi. Toplamda oynanan 27 maçta 15 kez Fenerbahçe 6 kez Ç.Rizespor kazandı 6 maç berabere bitti.
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER