Derbi öncesi Galatasaray'lı oyunculara müjde

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi futbolculara prim müjdesi.

Derbi öncesi Galatasaray'lı oyunculara müjde

Hamza Hamzaoğlu, zirvede yoluna devam eden oyuncularına hafta sonu 2 gün izin verdi, yönetim de 4 maçlık galibiyet primlerinin ve maç başı hak edişlerin yarın bankaya yatırılacağını açıkladı.

Kayseri Erciyes’i de devirerek şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Galatasaray’da hem teknik kadro hem de yönetim jest yaptı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yoğun maç takvimini dikkate alarak oyuncularına 2 gün izin verdi. Hamzaoğlu maçtan sonra futbolcularını tebrik ederken “İki gün dinlenin. Bizi önemli bir hafta bekliyor. Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. İki günlük izinde ailenizle vakit geçirin ve liderliğin keyfini çıkarın” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılılarda derbi öncesi bir diğer adım da yönetimden geldi. Maçtan sonra soyunma odasına inen Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak 4 maçlık galibiyet primlerinin ve maç başıların yarın hesaplara geçileceğini müjdesini verdi. Albayrak’ın “Sizlerle gurur duyuyorum. Elinizden geleni yapıyor ve bizlere büyük sevinçler yaşatıyorsunuz. Şimdi sıra biz de. Hak ettiğiniz primler ve maç başı hak edişleriniz hafta başında hesaplarınızda olacak” diyerek soyunma odasındaki sevinci ikiye katladığı belirtildi. TT Arena’da soyunma odasında şampiyonluk marşlarının söylendiği ve sık sık “Şampiyon Cim Bom Bom” tezahüratının yapıldığı bildirildi.
<< Önceki Haber Derbi öncesi Galatasaray'lı oyunculara müjde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER