Dev derbi öncesi Passolig krizi!

8 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Passolig krizi yaşanıyor.

Dev derbi öncesi Passolig krizi!

8 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin bilet satışı bugün başlarken, sadece Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyelere satış yapılmasına rağmen Passolig'in sitesinin çökmesi dikkati çekti.

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe , Pazar akşamı lider Galatasaray 'ı ağırlayacak. Sarı-lacivertli takımın şampiyonluk yarışında kritik bir öneme de sahip olan mücadelenin bilet satışına bugün başlandı.   

SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ

Bilet satışı PassoLig'in internet sitesinden (Passo.com.tr) yapılıyor. Saat 14:00'te satışına başlanan biletlerin sadece Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyeler gibi kısıtlı bir gruba satılmasına rağmen sitenin geçici süreyle de olsa çöktüğü görüldü.

GENEL SATIŞ PERŞEMBE GÜNÜ

Yıllardır taraftarların derbi öncesi sabahın erken saatlerinde gişe kuyruklarında beklemek zorunda kaldığı, sürekli karaborsacılarla muhattap olduğu dönemler artık sona erdi ancak bilet çilesi bir türlü bitmedi. Bugün sınırlı sayıda taraftara satılmasına rağmen sorun yaşanması, biletlerin Perşembe günü genel satışa çıkmasıyla beraber ne gibi sorunların ortaya çıkabileceğinin adeta habercisi oldu.
<< Önceki Haber Dev derbi öncesi Passolig krizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER