Düşman çatlattılar

Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas ve Moussa Sow, Trabzonspor maçında yaşananlar sonrası tek karelik cevap verdi.

Düşman çatlattılar

Dün oynanan Trabzonspor maçında saha içinde tartışan Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas ve Moussa Sow barıştı.

İkili, aralarında hiçbir problemin olmadığını ve o diyaloğun tamamen maçı kazanmak istediğinden kaynaklandığını belirttiler. Brezilyalı oyuncu Diego önce Instagram hesabından takım arkadaşı Sow ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı sonrada konu ile ilgili FB TV'ye konuştular.Diego ve Sow'un acıklamaları şu şekilde:

Diego Ribas "Böyle şeyler futbolda her zaman olabilir. Orada sadece istediklerimizi sahaya yansıtamamış olmamızın verdiği hayal kırıklığı, onun verdiği üzüntü ile biz aramızda öyle bir konuşma yaşadık. Bu sadece aramızda kaldı. Bunlar her zaman futbolda olan şeyler. Benim Moussa ile kesinlikle hiçbir problemim yok. O benim iyi bir arkadaşım ve bütün bir sezon boyunca benim ona ihtiyacım var. Çünkü aynı hedeflere sahibiz. Aynı hedefler için mücadele ediyoruz ve o yüzden bütün sezon boyunca bu hedeflere ulaşabilmek için birbirimize ihtiyaç duyacağız. Aramızda kesinlikle hiçbir problem yok."

Moussa Sow: "Hepimiz takım halinde kazanmayı çok istiyorduk. Diego'da kazanmayı çok istiyordu, bende kazanmayı çok istiyordum. Diğer tüm takım arkadaşlarım da kazanmayı çok istiyordu. Güçlü karekterlerden ve iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Aslında bu, kazanma isteğimizin sahaya yansıması. O bahsettiğiniz pozisyonda da ben tamamen iyi bir pozisyon alıp, Diego'dan gelebilecek bir pası değerlendirme amacı içerisindeydim. Çünkü benim sahadaki duruşum, her zaman bu şekildedir. Ben her zaman golü arayan takıma nasıl faydalı olabilirim diye düşünen bir insanım. Diego o anda şut atmayı seçti. Futbolda olabilir. Futbolcunun da her zaman tercihi önemlidir. Futbolcunun kendi tercihini yapma hakkı vardır. Fakat tamamen kazanma isteğinden dolayı bu pozisyondan sonra bana pas gelmedikten sonra bir konuşma yaşadık. Kesinlikle bahsedildiği gibi Diego ile aramızda bir problem yok. Sadece aramızda bir konuşma gerçekleşti"

Diego ve Sow Gaziantepspor maçı ile ilgilide, zor bir maç olacağını, ancak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söylediler:

Diego Ribas "Çok zor bir maç daha bizi bekliyor. İyi bir şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Tabi ki hedefimiz her zaman ki gibi kazanmak. İnanıyorum ki o maçtan 3 puanla ayrılacağız."
Moussa Sow ise "Trabzonspor maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Kolay maç olmayacağının farkındayız. Ama Fenerbahçe'de her zaman 3 puan alma zorunluluğunuz vardır. Bu zorunluluğun bilincinde olarak biz sahaya çıkacağız. Hedefimiz tabi ki kazanmak."

DHA

<< Önceki Haber Düşman çatlattılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER