Emenike hüngür hüngür ağladı

Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışma ve taraftar protestosundan sonra oyundan alınan Emenike, ağladı.

Emenike hüngür hüngür ağladı

Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışma ve taraftar protestosundan sonra oyundan alınan Emmanuel Emenike, soyunma odasında kapıları tekmelerken, sinirinden hüngür hüngür ağladı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe -Gaziantep maçında skor 0-0'ken verdiği topuk pası sebebiyle kaptan Emre Belözoğlu'nun tepkisine maruz kalan, sonrasında sarı-lacivertli taraftarların protestosu ile karşılaşan Emmanuel Emenike, teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini oyundan almasının ardından gittiği soyunma odasında hırsını kapılardan aldı.

Hürriyet'de yer alan habere göre, duygularına hakim olmakta zorlanan, kapıları tekmeleyen Nijeryalı oyuncunun moralinin çok bozuk olduğu ifade edildi. Maçın ardından "Ben bu takım için hapis yatmayı göze aldım. Bunu hak etmedim" diye haykıran yıldız golcü, zaman zaman hocaları ve takım arkadaşlarıyla geçmişte de bazı sıkıntılar yaşamıştı. Mart 2012'de Spartak Moskova forması giyerken Dinamo Moskova maçına çıkan Emenike, rakip tribünlere orta parmağını gösterdiği için 7 maç ceza aldı. Spartak'ta takım arkadaşı Rodriguez ile idmanda tartışma yaşadı. Araya girenler muhtemel bir kavgayı önledi. 


<< Önceki Haber Emenike hüngür hüngür ağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER