Emenike'ye 'Yıldırım' ayar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Emmanuel Emenike’ye ince ayar çekti. Anında söz verdi..

Emenike'ye 'Yıldırım' ayar

Geçen sezon genelde sorunlarıyla ve teknik direktör Ersun Yanal ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Nijeryalı yıldız, İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle birlikte yeni bir havaya bürünmüş durumda. Hazırlık maçlarındaki performansı da bunu açıkça ortaya koydu. Bu görüntüde, başkan Aziz Yıldırım’ın Emenike ile yaptığı görüşmenin de payının büyük olduğu ortaya çıktı. 

Habertürk’ün haberine göre Başkan, yıldız futbolcu ile yaptığı görüşmede, “Bak! Geçen sezon sıkıntıların vardı. Bizim de seninle ilgili sıkıntılarımız vardı, çalışmıyordun. Evet, moral bozukluğun ve hocanla ilgili sorunların vardı. Ancak artık o günler geride kaldı ve İsmail hoca var. Senden patlama bekliyorum. İşini en iyi şekilde yap. G.Saray maçında senden çok şey bekliyorum. Artık şikayet istemiyorum. Her maç üst düzey performans istiyorum” dedi. 

GOL SÖZÜ VERDİ 

Özel görüşmede başkan Aziz Yıldırım’ın sözlerini büyük bir dikkatle dinleyen Emenike, Yıldırım’ın konuşmasının ardından önemli bir söz verdi. Pazartesi günkü Süper Kupa finaline büyük bir hırsla hazırlandığını belirten Emenike, başkan Yıldırım’a, “G.Saray’a gol atıp size hediye edeceğim” ifadesini kullandı.
<< Önceki Haber Emenike'ye 'Yıldırım' ayar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER