Ersun Yanal'dan Alex için ilginç sözler

Tecrübeli teknik adam eski meslektaşının sarı-lacivertli kulüpte bir devrim yaptığına dikkat çekerek, “Kulübün geleceği açısından doğru bir hamle yaptı” yorumunu yaptı

Ersun Yanal'dan Alex için ilginç sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulübün eski Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kendisinden önce sarı-lacivertli takımı çalıştıran Aykut Kocaman’ın, kaptan Alex hakkında doğru bir karar verdiğini belirten Yanal,Aykut Kocaman, Fenerbahçe’de önemli işler yaptı, kulübün geleceği açısından doğru hamlelere imza attı. Aykut Kocaman’ın Alex’i göndermesi doğru bir hareketti” ifadesini kullandı.

RAKİPLER EZBERLEMİŞTİ

Aykut Kocaman’ın yıllarca Alex de Souza’ya dayalı bir sistemi değiştirmek için adeta devrim yaptığına dikkat çeken Yanal, “Ben de olsam da Alex’i oynatmazdım. Çünkü Fenerbahçe’nin oyun sistemi tamamen Alex üzerine kuruluydu. Rakipler artık takımın oyun sistemini ezberlemişti. Bu yüzden değişmesi gerekiyordu. Bu yüzden Fenerbahçe’nin geleceği açısından Aykut Kocaman önemli bir adım attı” diye konuştu.
<< Önceki Haber Ersun Yanal'dan Alex için ilginç sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER