Eski Fenerbahçeli Galatasaray yolunda mı?

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray için ilginç bir iddia İtalya'dan geldi.

Eski Fenerbahçeli Galatasaray yolunda mı?

Sezonun sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan ve Fatih Terim'in hazırladığı liste doğrultusunda temaslarını son günlerde hızlandıran Galatasaray'da önceliğin verildiği 'ön libero' mevkisinin ardından defansın soluna takviye yapmak için de girişimler sürdürülüyor. 'Arap saçı'na dönen Carlinhos görüşmelerini askıya alan sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan bir başka isim olan Aleksandar Kolarov ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken, İtalya basınından sürpriz iddialar da geldi.

KOLAROV JUVE'YE YAKIN!

Tuttosport'un haberine göre; Carlos Tevez transferini bitiren Juventus, bu görüşmeler sırasında Manchester ekibinin sol beki Kolarov'un durumunu da soruşturdu. İngilizler ise 1 hafta içinde bilgi vereceklerini belirterek City yetkililerine olumlu bir tepki verdi. Manchester City'den ayrılmak istediğini daha önce de birçok kez dile getiren Sırp savunmacının, İtalyan kulübüne sıcak baktığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu da vurgulandı.

SIRP OYUNCU 'OYNAMAK' İSTİYOR!

28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Manchester City ile bir problemi olmadığını ancak menajeri ile de konuşu ayrılmaya karar verdiğini söylerken, 'City'de mutluyum ama Roberto Mancini döneminde de söylediğim gibi düzenli olarak oynamak istiyorum. Para hayattaki her şey değil. Gerekirse daha az ücret alacağım bir yerde oynarım ama söylediğim çok basit bir şey. Ben düzenli olarak oynamak istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

G.SARAY TARAFTARI KOLAROV DİYOR!

Kolarov Galatasaray taraftarlarının da takımda görmek istediği isim olarak ön plana çıkmıştı. WEBASLAN'da yapılan ve toplam 69 bin 716 kişinin oy kullandığı ankette öne çıkan isim Kolarov oldu. 69 bin 716 oyun yüzde 42.5'ini (29 bin 628) alan Kolarov'u yüzde 36.8 ile (25 bin 631) Carlinhos takip etti.

SÜRPRİZ ZIEGLER İDDİASI!

Haberde ayrıca, Torino ekibinin sol beke yapacağı transfer sonrası elinden bazı isimleri çıkaracağı ifade edildi ve Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. De Ceglie ve Ziegler'i gönderme yolu arayacağı ifade edilen Juve'nin kapısında, son 2 sezonda kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Ziegler için Galatasaray ve Beşiktaş'ın olduğu belirtildi ve İsviçreli oyuncu için kulübüne 4 milyon euro civarında bir teklif götürüldüğü öne sürüldü. Ziegler'in kariyerine Türkiye'de devam etmesinin çok muhtemel olduğu da kaydedildi.
<< Önceki Haber Eski Fenerbahçeli Galatasaray yolunda mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER