Eskişehirspor - Fenerbahçe kupa maçında iki gol var! Maç Sonucu

Eskişehirspor ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe...

Eskişehirspor - Fenerbahçe kupa maçında iki gol var! Maç Sonucu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Eskişehir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe ve Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Maç 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe kalede Serkan Kırıntılı, savunmada; Orhan Şam, Bekir, Serdar Kesimal, Hasan Ali, orta sahada; Caner, Selçuk Şahin, Mehmet Topal forvette ise Krasic, Semih, Stoch 11'i ile sahaya çıktı.

Eskişehirspor ise karşılaşmaya kalede Boffin, savunmada; Veysel, Diego, Akaminko, Dede orta alanda; Hürriyet, Causic, Alper forvette ise Kamara, Necati, Erkan Zengin 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Eskişehirspor 13. dakikada Erkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Necati sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Erkan Zengin altıpas önünde yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe Mehmet Topal'ın 20. dakikada attığı golle durumu 1-1 yaptı. Caner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Topal altıpas içinde topu düzeltti kaleye vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe...

<< Önceki Haber Eskişehirspor - Fenerbahçe kupa maçında iki gol var!... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER