Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı sonucu sürpriz

Eskişehirspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe..

Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı sonucu sürpriz

Eskişehirspor ve Fenerbahçe, Süper Lig 2013-2014 sezonu 19. hafta maçında, Eskişehir Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. Kırmızı siyahlı ekip, lider Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek bir "dur" dedi..

Eskişehirspor maça Boffin, Tarık, Akaminko, Servet, Özgür Çek, Hürriyet, Aytaç, Erman, Erkan Zengin, Jorquera ve Bienvenu ilk 11'i ile başladı.

Fenerbahçe ise maça Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Holmen, Meireles, Mehmet Topal, Sow ve Webo ilk 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖZETİ:

-Eskişehirspor 28. dakikada Bienvenu'nün golüyle 1-0 öne geçti. Jorquera sol kanattan ceza sahası içine pas vermek isterken top savunmada Bruno Alves'den sekerek bir anda Bienvenu'nun önünde kaldı, Bienvenu kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

-Fenerbahçe 42. dakikada Kuyt'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Caner sol çaprazdan yerden kaleye sert vurdu ve altıpas önünde bekleyen Kuyt gelen topa dokunarak ağlara gönderdi.

-Fenerbahçe 83. dakikada Erkan Zengin'in golüyle 2-1 öne geçti.. Erkan Zengin ceza sahası içinde topla buluştu, sol çaprazdan uzak köşeye kavisli bir vuruş yaptı ve top kaleci Volkan'ın uzanmasına rağmen ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı sonucu sürpriz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER