Fenerbahçe - Elazığspor maçını bir de böyle izleyin

Fenerbahçe'nin Sow'la coşup 4 gol attığı maçın en ayrıntılı analizi.

Fenerbahçe - Elazığspor maçını bir de böyle izleyin

Fenerbahçe Süper Lig’de Son 7 Sezonun En Golcü İlk 5 Haftasına Ulaştı. 

Fenerbahçe Süper Lig’in 5.haftası sonunda 15 gol kaydetti. Fenerbahçe böylece son 7 sezonun en golcü ilk 5 haftasına ulaştı. En son şampiyonluk yaşanan 2006-07 sezonunda ilk 5 maçında 15 gol atan Fenerbahçe geçen sezon ise 5.haftada rakiplerine 6 gol atmıştı.

Elazığspor, Lig Tarihi Boyunca Üç Büyükleri Hiç Yenemedi.

Süper Lig’de 4.kez mücadele eden Elazığspor geride kalan dönemde dört büyüklere karşı 25 maçta sadece 2 kez kazandı. 2 galibiyetini de Trabzonspor karşısında alan Elazığspor takımı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında hiç galip gelemedi.  Üç büyüklere karşı 19 maça çıkan Elazığspor 5 beraberlik 14 yenilgi aldı. 

Moussa Sow Fenerbahçe Forması Altında İlk Kez Bir Maçta 3 Gol (Hat-Trick) Attı. 

Fenerbahçe’nin Senegalli oyuncusu Moussa Sow bu sezon Süper Lig’de ilk gollerini Elazığspor karşısında kaydetti. Sow bu sezon 3 maçta 3 gol atarken geçen 2 haftada kadroda yer almamıştı. Moussa Sow Fenerbahçe forması altında ilk kez bir maçta 3 gol (hat-trick) attı. Sow en son Rennes karşısında Lille formasıyla hat-trick yapmıştı.  

Caner Erkin Son 5 Resmi Maçında 1 Gol Attı 5 Asist Yaptı.

3.haftada Sivasspor ile oynanan maçta ilk 11’de görev yapan ve sol bek oynayan Caner Erkin arkadaşlarına 1 gol pası vermişti. Caner Erkin daha sonra A Milli takım forması altında 2 resmi maçta da görev yaptı ve 1 asist yaptı. Caner Erkin ayrıca Romanya maçında çizgiden mutlak bir golü önlemişti. Caner Erkin geçen hafta Kasımpaşa karşısında serbest vuruştan 1 gol atarken 1 asist yapmayı başardı. Caner Erkin bu haftada 2 asist yapmayı başardı. Caner Erkin böylece son 5 maçında 1 gol atıp 5 asist yapmayı başardı. 

Fenerbahçe Süper Lig’de Üst Üste 4.Galibiyetini Aldı. 

Fenerbahçe sahasında Elazığspor karşısında 4-0 kazandı ve üst üste 4.galibiyetini aldı. İlk hafta Torku Konyaspor’a 3-2 kaybeden Fenerbahçe daha sonra üst üste 4 galibiyet aldı ve 12 puanla  2.sırada yer alıyor. 

Fenerbahçe Sahasında Oynadığı Son 9 Lig Maçını Kazandı. 

Fenerbahçe sahasında oynadığı son 9 lig maçında 9 galibiyet aldı. Geçen sezon son 6 iç saha maçında Kasımpaşa’yı 3-1, Bursaspor’u 4-1, Akhisar Belediyespor’u 2-0, Eskişehirspor’u 1-0, Kayserispor ve Galatasaray’ı 2-1 yenen Fenerbahçe bu sezonda sahasında ilk 3 lig maçını Eskişehirspor karşısında 1-0, Sivasspor karşısında 5-2, Elazığspor karşısında 4-0 galip bitirdi. Fenerbahçe lig’de sahasında en son 03.02.2013 tarihinde Sivasspor’a karşı 2-1 kaybetmişti. 

Fenerbahçe Bu Sezon Korner ve Serbest Vuruşlardan Toplam 5 Gol Kaydetti. 

Fenerbahçe bu sezon geride kalan 5 haftada 15 gol attı. Fenerbahçe bu gollerinin 5 tanesini korner ve serbest vuruşlardan kaydetti. Kasımpaşa maçında Caner ile serbest vuruş golü atan Fenerbahçe 5-2 kazanılan Sivasspor maçında Bruno Alves ve Kuyt ile kornerden gol bulmuştu. Fenerbahçe ilk haftada köşe vuruşu organizasyonunda Yobo ile gol atarken bu haftada kornerden gelen topta Moussa Sow ile gol kaydetti. 



<< Önceki Haber Fenerbahçe - Elazığspor maçını bir de böyle izleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER