Fenerbahçe, tatsız maçta Antep'i penaltı golüyle geçti

Spor Toto Süper Ligi 3. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u Emre Belözoğlu'nun golüyle mağlup etti.

Fenerbahçe, tatsız maçta Antep'i penaltı golüyle geçti

Sarı lacivertli takıma Gaziantepspor karşısında üç puanı getiren gol kaptan Emre Belözoğlu'ndan geldi. 

2. dakikada İbrahim Akın'ın ceza alanı dışından sert şutunda, savunmada Alves'e çarpan topu, kaleci Mert Günok kornere tokatladı. 


4. dakikada Mehmet Topal'ın ceza alanı dışından kaleye uzak mesafeden vuruşunda, top yandan auta çıktı. 

6. dakikada Emenike'nin ceza alanı dışından sert şutunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti. 

23. dakikada Mustafa Durak'ın ceza yayı önünden vuruşunda, kaleci Mert Günok uzanarak, topu kornere çeldi. 

24. dakikada sağdan İbrahim Akın'ın kullandığı korner atışında, yükselen kaleci Mert Günok, topu elinden kaçırdı. Altıpasa düşen topa bir kez daha hamle yapan Mert, meşin yuvarlağı kontrol etti. 

25. dakikada Diego'nun ceza alanı dışından sert şutunda, top yandan auta çıktı. 

29. dakikada sağdan ceza alanına giren Gökhan Gönül'ün yerden ortasında, Emenike'nin müsait durumda vuruşunda, kaleci Eray Birniçan iki hamlede topu kontrol etti. 

31. dakikada ceza alanı dışından İbrahim Akın'ın yerden sert şutunda, kaleci Mert Günok üzerine gelen topa sahip oldu. 

45. dakikada Gökhan Gönül'ün ceza alanı dışından vuruşunda, kaleci Eray Birniçan üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etti. Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 berabere tamamlandı. 

52. dakikada Gaziantepspor takımı gole çok yaklaştı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda İbrahim Akın ön direğe doğru sert bir kesme orta yaptı. Topu iyi takip eden Chico'nun yaptığı kafa vuruşunu kaleci Mert Günok iki hamlede kontrol etti.

64. dakikada Fenerbahçe takımı gole bir kez daha çok yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Alper Potuk'un ortasında Moussa Sow'un müsait durumda yaptığı kafa vuruşu direğin bir karış yanında dışarı çıktı.

65. dakikada Bu kez Gaziantepspor takımı çok net bir gol pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanatta topla buluşan İbrahim Akın savunma arkasına iyi sarkan arkadaşı Oğulcan Çağlayan'a güzel bir pas verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Oğulcan Çağlayan kötü bir vuruşla topu yandan dışarı attı.

82. dakikada GOOLLL !! Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül ceza sahası içinde girdi. Şenol Can'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık pozisyonun penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Emre Belözoğlu kaleci Eray Birniçan'ın solundan topu ağlara gönderdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 7 puanla ikinci sıraya yükselirken, konuk Gaziantepspor 4 puanda kaldı.

Emenike protesto edildi
Karşılaşmanın 53. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Emenike'nin verdiği pası beğenmeyen Emre Belözoğlu, Nijeryalı oyuncuya tepki gösterdi. Kaptanın tepkisinin haklı buldu. Emenike de taraftarların protestosuna kızdı. Bir süre ıslıklanan oyuncu Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından oyundan alındı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe, tatsız maçta Antep'i penaltı golüyle geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER