Fenerbahçe başarırsa herkes çok şaşıracak

Fenerbahçe lig, kupa ve Avrupa’da şampiyonluk yaşarsa Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından birine imza atacak.

Fenerbahçe başarırsa herkes çok şaşıracak

Süper Lig, Türkiye Ziraat Kupasu ve UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk şansını sürdüren Fenerbahçe’de, teknik heyet ve futbolcular, tarihe geçmek için kenetlendi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde 3 kulvarda hedefe koşan sarı-lacivertliler, Lazio maçı öncesinde müthiş bir konsantrasyon içine girdi. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde İtalyan ekibi için hazırlıklarını sürdüren futbolcular, kariyerlerindeki ‘Altın sezon’ için büyük yemin ettiler.

Üç kez duble yaptı 

AMK'nın haberine göre Kulüp tarihinde ilk kez UEFA Kupası’na bu kadar yaklaşan Fenerbahçe geçmişinde 3 kez aynı sezon içinde hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. 1967-68’de Ignace Molnar, 1972-73’te Didi, 1982-83’te ise Branko Stankoviç ile bu başarıyı elde eden Kanarya, ilk kez 3 önemli kupayı elde etme fırsatını yakaladı. Sarı-lacivertliler Molnar döneminde ayrıca Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Balkan Kupası’nı da kazandı.

‘İnanırsak başarırız’ 

Aykut Kocaman, Lazio maçının motivasyonu için futbolcularına tarihi başarıyı işaret ediyor. 3 kupalı sezonun tarihe geçeceğini dile getiren Kocaman, “Bu başarı hepimizin kariyerine önemli katkı yapacak. Avrupa Şampiyonluğu her futbolcunun yaşaması gereken bir duygu. Lazio’ya geçersek önümüzde iki rakip kalacak. Toplam 5 maç oynayacağız. İnanırsak, başarırız” yorumunu yapıyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçe başarırsa herkes çok şaşıracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER