Fenerbahçe fark için sahada

Sarı lacivertliler 3 puan aldığında, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan ve tatil edilen Trabzonspor maçının da lehlerine 3-0 tescil edilmesiyle birlikte şampiyonluk yarışındaki takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş’a 13 puan fark atacak.

Fenerbahçe fark için sahada

Kadıköy’de bu sezon rakip tanımayan ve evinde oynadığı son 1. lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, bu akşam Bursaspor’u yendiği takdirde şampiyonluk yarışında çok ama çok büyük bir avantaj yakalayacak... 

Yeşil beyazlılar karşısında alınacak 3 puanın yanısıra olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzon maçının da TFF tarafından lehlerine 3-0 tescil edilmesiyle birlikte Fenerbahçe takipçileri olan ezeli rakipleri Galatasaray ile Beşiktaş’a zirve yarışında 13 puan fark atacak...

REKOR KAPIDA BEKLİYOR

Fenerbahçe bu sezon ligde sahasında yenilmeyen tek takım. Sarı lacivertliler, Kadıköy’deki 13 maçta, 11 galibiyet ve iki beraberlik aldı. Bursaspor ise deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmayı da kazanamadı. Bu mücadelelerin sadece ikisini beraberlikle bitirebildi. Fenerbahçe şu an 57 puanla lider. Bu akşam Bursaspor karşısında da 3 puana ulaşılır ya da beraberlik elde edilirse 27. haftalar itibariyle sarı lacivertliler en yakın takipçisine en büyük fark yapan lider olacak.

DERBİ ÖNCESİ YENİLGİ YOK

Geride kalan sezonlarda 2. sıradaki takıma en büyük puan farkını yaparak şampiyon olan ekip Galatasaray. 1987-88 sezonunda 90 puan alan Cimbom, 78 puanla ligi 2. sırada bitiren Beşiktaş’ın 12 puan önünde şampiyon olmuştu. Fenerbahçe kalan haftalarda olası 13 puan farkı koruyabilirse lig tarihinde en büyük farkla şampiyon olan takım rekorunu da kıracak. Ayrıca F.Bahçe, son 13 sezonda deplasmanda oynayacağı G.Saray derbisinden önceki lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi.

Fenerbahçe - Bursaspor

SAAT:20.00
YAYIN: LiG TV

Ligde İki maç daha var

Süper Lig’de bugün iki maç daha oynanacak. Program şöyle: 20.00 Kayseri-Antalya (Kadir Has Stadı - Kadın ve çocuklara - Hakem: Fırat Aydınus), 20.00 Eskişehir-Gençlerbirliği (Atatürk Stadı - Hakem: Suat Arslanboğa).

 
<< Önceki Haber Fenerbahçe fark için sahada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER