Fenerbahçe o rekorun peşinde

Fenerbahçe’nin bu sezon gol atamayan bir oyuncusu daha gol atarsa şampiyon olduğu sezonların rekoru kırılacak.

Fenerbahçe o rekorun peşinde

Bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe bir rekora daha gözünü dikti. Sarı lacivertli ekipte, son hafta oynanacak olan Kayserispor maçında 33.üncü haftaya kadar gol atamayan bir isim gol atarsa bir rekora imza atılacak.


Süper Lig’de bu sezon 33 haftada 72 gol atan Fenerbahçe takımında 15 farklı oyuncu gol katkısı verdi. Fenerbahçe’nin bu sezon Süper Lig’de gol atamayan bir oyuncusu daha 34.haftada oynanacak Kayserispor maçında gol bulursa 16.farklı oyuncu skora katkı vermiş olacak ve kulüp tarihine geçecek. Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sezonlarda en fazla 15 farklı oyuncusu gol atmıştı.

Fenerbahçe takımında bu sezon Sow (14), Emenike (12), Kuyt (10), Webo (9), Emre (6), Caner (3), Mehmet Topal (3), Cristian (3), Egemen (2), B.Alves (2), Kadlec (2), Bekir (1), Yobo (1), Alper (1) ve Meireles (1) gol kaydetti. 

Fenerbahçe kadrosunda bu sezon Süper Lig’de forma giyen isimlerden Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Salih Uçan, Samuel Holmen, İbrahim Serdar Aydın, Hasan Ali Kaldırım ve kaleciler Mert Günok ile Volkan Demirel gol bulamadı.

<< Önceki Haber Fenerbahçe o rekorun peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER