Fenerbahçe rekora koşuyor

Antalyaspor'u 4'leyen F.Bahçe, rekora koşuyor. Kanarya, haftaya Beşiktaş'ı da mağlup ederse ligin en erken şampiyonluğunu ilan eden takımı unvanıyla tarihe geçecek

Fenerbahçe rekora koşuyor

Antalyaspor galibiyetiyle puanını 66'ya yükselten Fenerbahçe haftaya derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı yenerse şampiyonluğu garantilemiş olacak.

Fenerbahçe, müthiş bir taraftar coşkusu altında oynadığı maçta MP Antalyaspor'u cezalı 5 asından yoksun Kadıköy'de 4-1'lik skorla mağlup edip, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Canını dişine takarak oynayan sarı-lacivertli ekip, Caner, Kadlec (2) ve Sow'un golleriyle rahat bir galibiyet elde ederken, ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibi Beşiktaş'a 12, Galatasaray'a ise tamı tamına 13 puan fark attı.

ESKİ REKOR DA FENER'İN

Fenerbahçe önümüzdeki pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takipçisi Beşiktaş'la karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım bu maçta elde edeceği zaferle, 2013-14 sezonunun şampiyonu olduğunu resmen ilan edecek. Galibiyet halinde gelecek bu şampiyonluk, Fenerbahçe'yi tarihe altın harflerle yazdıracak. Fenerbahçe, lig tarihinde sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluk turu atan ilk takım olacak. Süper Lig'in tarihinde en erken şampiyonluğu 1968-69 sezonunda yine Fenerbahçe yakalamış bitime 3 hafta kala şampiyon olmuştu.
<< Önceki Haber Fenerbahçe rekora koşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER