Fenerbahçe sonunda onu da satıyor...

Fenerbahçe yıldız futbolcusu için 12 Milyon Euro istedi..

Fenerbahçe sonunda onu da satıyor...

Avrupa'nın dört bir yanında yıldız arayışlarını sürdüren ve temasa geçilen oyunculardan haber bekleyen Fenerbahçe’de, ‘satış listesindeki’ futbolcular da yavaş yavaş netleşmeye başladı.. Sarı-lacivertliler ilk etapta genç futbolculardan Özgür Çek ve Bienvenu ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler şimdi de Miroslav Stoch’a veda etmeye hazırlanıyor.. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım her defasında mevcut kadroyu koruyup, takviyelerle daha da güçlendireceklerini belirtse de yetenekli sol kanat oyuncusunun adı satılacaklar listesinin en başına yazıldı..

Geçen sezon bu oyuncu için Rusya’dan gelen 15 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren yönetim, bu kez transfer gereksinimi yüzünden her öneriye açık..
Stoch için 12 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirleyen sarı-lacivertliler, buradan gelecek parayı temas halindeki futbolculara harcayacak. Yabancı kontenjanındaki şişkinliği de bu sayede azaltmayı planlayan F.Bahçe cephesi transferde hamle şansını arttıracak..

Defansif yönünü geliştiremediği için teknik direktör Aykut Kocaman tarafından sıkça eleştirilen Stoch’un biletinin kesilmesine neden olan diğer etkenlerden biri de çocuksu tavırları.. Hatırlanacağı üzere Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Mönchengladbach maçında oyundan alınırken hocasına tepki gösteren milli futbolcu zaten zor günler geçiren camiada krize neden olmuştu.


<< Önceki Haber Fenerbahçe sonunda onu da satıyor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER