Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sağlam mesaj!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli maçı kazanma konusunda iddialı konuşup, dostluk mesajı verdiler.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sağlam mesaj!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile yapacakları TFF Süper Kupa maçında iddialarını ortaya koyarak, "Kupayı kazanmak istiyoruz ve kazanacağız" dedi.
              
Kartal Süper Lig'in son şampiyonu olarak gidecekleri Manisa'da bir an önce maçın başlamasını istediklerini belirterek, "Bu maça hazırız, kupayı kazanmak istiyoruz ve kazanacağız. Bunun için futbol kuralları içinde elimizden gelen her şeyi, maçın ilk anından son düdüğüne kadar ortaya koyacağız. Rakibimize saygı duyacağız, onlardan da aynı saygıyı bekliyor olacağız. Bizler teknik adamlar olarak futbolcularımızı hazırlamak için gereken her şeyi yaptık. Şimdi söz onlarda" ifadelerini kullandı.
            
Centilmenliğe de vurgu yapan Kartal, "Şundan emin olun, sahaya çıktıktan sonra tüm düşüncemiz iyi futbol oynamak, fair play ölçüleri içinde davranmak ve armanın hakkını vermek olacak. Bu güzel futbol akşamında futbol kazansın, dostluk kazansın" değerlendirmesinde bulundu.
         
"PRANDELLİ: HAZIRIZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, fenebahçe ile yapacakları TFF Süper Kupa maçına fiziksel ve zihinsel olarak hazır olduklarını söyledi.

İtalyan teknik adam "Üst üste üçüncü kez Süper Kupa'yı alarak final kazanma geleneğini sürdüreceğimize inancım tam" dedi.

Derbi maçın gelirinin Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak olmasının mücadeleyi farklı hale getirdiğini vurgulayan Prandelli, "Derbinin sportmence başlaması ve bitmesi, bu maçı farklı bir gözle izleyecek olan çocukların rol modeli olan bizlerin en büyük görevi olmalı. Kupalar kazanılır, kaybedilir ama önemli olan tarihte nasıl ve ne şekilde anılacak olduğunuzdur." ifadelerini kullandı..

<< Önceki Haber Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sağlam mesaj! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER