Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu

Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova forması giyen Keisuke Honda ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Rusya çıkarması sürüyor. Zenit'in Portekizli savunmacısı Bruno Alves'i renklerine bağlayan sarı-lacivertliler şimdi de CSKA Moskova'nın Japon 10 numarası Keisuke Honda için çalışmalara başladı.

Rus basınında yer alan iddialara göre, Japon futbolcunun Fenerbahçe dışındaki en ciddi talibi Milan. İtalyan ekibinin, bonservis geliri elde etmek amacıyla Kevin Prince Boateng'i satarak Ganalı futbolcunun boşluğunu Honda ile doldurmayı planladığı iddia edildi. Transfer söylentileri ile ilgili konuşan CSKA Moskova Genel Direktörü Roman Babaev, Japon futolcunun takımdan ayrılabileceğini kabul ederken; Honda'nın CSKA ile sözleşme yenilemeye yanaşmadığına dikkat çekildi.

Fenerbahçe ve Milan'ın yakın takibinde olan Keisuke Honda ile bu iki kulübün yanı sıra Schalke ve Liverpool da ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon CSKA formasıyla çıktığı 32 karşılaşmada 10 gol atan ve 7 asist yapan Japon yıldız, mesafe tanımaksızın kullandığı süper frikikleri ile tanınıyor. Fotospor
<< Önceki Haber Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER