Fenerbahçe'de flaş gelişme

Fenerbahçe'de kenarda oturacak futbolcu belli oldu.

Fenerbahçe'de flaş gelişme

Tribün nöbeti Webo’da
AHMET ERCANLAR26 Eylül 2013
Ersun Yanal seçimini yaptı
Yabancı sınırlaması nedeniyle başkentte Emenike sahaya inecek Webo tribüne çıkacak.

6 yabancı sınırı nedeniyle Kanarya’da bu hafta tribüne büyük olasılıkla Webo çıkacak. Sow’un muhteşem dönüşü ve Emenike’nin iyileşmesinden sonra Ersun Yanal’ın Gençlerbirliği maçında Webo’yu tribüne çıkarması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Gençlerbirliği deplasmanında hücumm hattında yine değişiklik olacak. Teknik patron Ersun Yanal, forvette Webo’yu kadronun dışına alırken bu kez Kuyt, Emenike ve Sow üçlüsüne forma verecek.
Elazığspor maçında 3 gol atan Senegalli yıldız Sow, formayı garantilerken, sezon başından beri iyi bir performans gösteren Kuyt da forması garanti olan bir diğer isim. Yanal, Kamerunlu Webo ile Nijeryalı Emenike arasında kararsız kalsa da hücum hattındaki tercihini bu kez geçen hafta sakatlığı sebebiyle forma giymeyen Emenike’den yana kullanacak. Böylece sezon başında bu yana iyi bir performans ortaya koyan Webo, yüksek rekabetten ötürü Elazığ karşısındaki vasat görüntüsünün kurbanı oldu.

ELEŞTRİLERE SON VERMEK İSTİYOR 

Fenerbahçe’de bu sezon oynanan resmi maçlarda ileri uçtaki üç isim aynı sayıda gol attı. Sow, Webo ve Kuyt 4’er kez rakip fileleri havalandırdı. Ancak büyük bir bonservis bedeliyle transfer edilen Emenike’yi de bir an önce kazanmak isteyen Ersun Yanal, bu nedenle Nijeryalıyı başkentte sahaya sürecek. Yanal, sarı lacivertli formayla henüz golle tanışamayan Nijeryalının bu murada ermesini sağlayarak, yavaştan yükselen homurtalırı kesip futbolcusunun üzerindeki baskıyı da sonlandırmayı hedefliyor.

Kadlec ve Yobo müdavim!

‘6+0+4’ yabancı sınırlaması sarı lacivertlilerde her hafta 4 yabancı tribünde olmak zorunda. Sezon başından buya Süper Lig’de Kadlec ve Yobo tribünde en çok yer alan isimler oldular. Sivasspor maçıyla tribünden inen Holmen ise Kasımpaşa karşısında da forma giydikten sonra Elazığ maçını yine tribünden izlemek zorunda kalmıştı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de flaş gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER