Fenerbahçe'de kara liste ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin yedekleri sahaya çıkmak için ellerindeki tek fırsat olan kupada tutunamazken, gösterdikleri kötü performansla Yanal'ın kara listesine girdi.

Fenerbahçe'de kara liste ortaya çıktı

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Lig maçlarını ancak tribünden ya da kulübeden izleyebilen oyuncular, ellerindeki tekfırsatı da kaybetti. Ersun Yanal'ın her açıklamasında vurguladığı "Biz 24 kişilik bir takımız" sözüne rağmen, yedekler bu ekipte sadece ve sadece destek kuvvet olarak barınabileceklerini gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde kendi ülke medyasına bir röportaj veren Kadlec'in "Ancak birisinin ayağı kırılırsa oynayabilirim" ifadesinin sadece Çek futbolcu için değil diğer yedekler için de geçerli olduğu görüldü.
Ersun Yanal basın toplantısında her ne kadar devre arası için transfer planları olmadığını söylese de son şanslarını kullanan Yobo, Kadlec ve Holmen takım arayışlarını hızlandırdı.

TÜM UMUTLAR KAYBOLDU

Zira sadece Türkiye Kupası'nda forma şansı olan lejyonerler bu kulvardaki erken kapanışla tüm umutlarını kaybetti. Bekir'in de kötü performansı Fenerbahçe'de savunma alarmı verilmesine sebep olurken, ara transferde Semih, Serdar, Yobo, Kadlec ve Holmen'i elden çıkarmayı planlayan sarı-lacivertlilerin önceliği savunma hattına vereceği öğrenildi. Takviye yapılması planlanan bir diğer mevki ise orta saha olacak. Mevcut kadronun yeterli olduğunu ifade etse de Ersun Yanal'ın dripling özelliği yüksek ofansif bir orta saha oyuncusu arayışında olduğu öğrenildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de kara liste ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER